شناسهٔ خبر: 75773516 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل پزشکی قانونی استان خبر داد:

رشد چشمگیر مصدومیت های رانندگی در ایلام/ سهم بالای تلفات در جاده‌های برون‌شهری

در حالی‌که آمار تصادفات جاده‌ای در کشور روندی نگران‌کننده دارد، گزارش جدید سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد استان ایلام نیز از این قاعده مستثنی نیست به‌طوری‌ که تنها در شش‌ماهه نخست امسال، بیش از یک هزار و ۶۵۰ نفر در حوادث رانندگی این استان دچار مصدومیت شده‌اند و ۱۰۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

صاحب‌خبر -

محمدسعید امامی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴، یک‌هزار و ۶۵۶ پرونده مربوط به مصدومان حوادث رانندگی در واحدهای پزشکی قانونی استان مورد بررسی قرار گرفته است که از این میان، یک‌هزار و ۱۵۱ نفر مرد و ۵۰۵ نفر زن بوده‌اند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان ایلام خاطرنشان کرد: در همین بازه زمانی، ۱۰۶ نفر در تصادفات رانندگی استان فوت کرده‌اند که از این تعداد، ۸ نفر در حوادث درون‌شهری، ۹۶ نفر در سوانح جاده‌ای برون‌شهری و ۲ نفر نیز در محورهای روستایی جان باخته‌اند.

وی با اشاره به اینکه آمار یاد شده بر اساس گزارش رسمی سازمان پزشکی قانونی کشور تهیه شده است، گفت: بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد سهم بالای تلفات در محورهای برون‌شهری ناشی از سرعت غیرمجاز، خستگی رانندگان و انحراف از مسیر است که ضرورت تقویت فرهنگ رانندگی ایمن و افزایش نظارت‌های میدانی پلیس را دوچندان می‌کند.

امامی‌نیا همچنین از رشد پرونده‌های مصدومیت نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و تأکید کرد: با توجه به حجم بالای تردد در محورهای مواصلاتی استان، به‌ویژه در مسیرهای زائرپذیر، لازم است دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی استان با همکاری پلیس راه و رسانه‌ها، برنامه‌های هدفمند آموزش و پیشگیری از تصادفات را در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام