شناسهٔ خبر: 75773212 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

آب شرب ۳۴ هزار نفر در شهرستان خمیر به پایداری می‌رسد

بندر خمیر- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: ۳۴ هزار نفر در شهرستان خمیر از ظرفیت آب شیرین کن خلیج فارس بهره مند می شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید از طرح‌های آبرسانی خمیر با بیان اینکه پروژه مذکور تأثیر به سزایی در تأمین آب با کیفیت و پایدار خواهد داشت، افزود: پروژه آبرسانی به کهورستان، رویدر، روستاهای مسیر و مجتمع دشت جیحون شامل اجرای ۹۳ کیلومتر خط انتقال آب است که با اعتباری بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست.

وی افزود: این پروژه پس از بهره برداری، دو شهر و ۳۸ روستا با جمعیتی بالغ بر نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد و روزانه ۷۱۵۰ مترمکعب آب را انتقال خواهد داد.

حمزه پور پیش بینی کرد: عملیات انتقال آب به کهورستان و رویدر تا پایان سال به اتمام برسد.

در این بازدید، ضمن بازدید از روند احداث ایستگاه پمپاژ رویدر، موانع اجرای خط انتقال جیحون نیز به صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، این بازدید در راستای سفر هفته گذشته محمد آشوری استاندار هرمزگان به شهرستان خمیر و برای تسریع در روند اجرایی مصوبات این سفر، صورت گرفت.