شناسهٔ خبر: 75763677 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس ستاد دیه چهارمحال‌وبختیاری خبر داد:

آزادی ۴ زندانی جرائم غیرعمد با کمک ۱۷۰ میلیون تومانی خیرین نیکوکار

رئیس ستاد دیه چهارمحال‌وبختیاری گفت: چهار زندانی جرائم غیرعمد با کمک ۱۷۰ میلیون تومانی دو خیر از زندان مرکزی شهرکرد آزاد شدند.

صاحب‌خبر -

مجید صیادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در راستای رسالت انسانی ستاد دیه و با هدف آزادی مددجویان جرایم غیرعمد استان دو تن از خیرین نیکوکار با پرداخت ۱۷۰ میلیون تومان زمینه آزادی چهار زندانی جرایم غیرعمد را از زندان مرکزی شهرکرد فراهم کردند.

وی افزود: این مددجویان که اغلب سرپرست خانواده‌های کم‌بضاعت بودند، به دلیل بدهی‌های مالی ناشی از حوادث ناخواسته مانند تصادفات رانندگی، چک‌های برگشتی و تعهدات مالی غیرعمد، ماه‌ها یا سال‌ها در حبس به سر می‌بردند.

رئیس ستاد دیه چهارمحال‌وبختیاری گفت: این دو خیر نیکوکار شخصاً به زندان مرکزی شهرکرد مراجعه و پس از تسویه کامل بدهی‌ها، زمینه بازگشت چهار زندانی به جامعه و پیوستن به خانواده‌هایشان را فراهم آوردند.

صیادی گفت: چنین اقداماتی گامی مؤثر در کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و ترویج فرهنگ عفو و گذشت در جامعه است و شهروندان محترم می‌توانند با مشارکت در برنامه‌های ستاد دیه در این کار خیر سهیم شوند.