شناسهٔ خبر: 75763000 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

امیر جعفری به جای نوید محمدزاده در نقش فردوسی + عکس

کنسرت نمایش «سی‌صد» که این روزها در وین اتریش در حال برگزاری ست و امی جعفری به جای نوید محمد زاده در نقش فردوسی ظاهر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از همشهری، کنسرت نمایش «سی‌صد» کاری از سهراب پورناظری است، امیر جعفری، بهرام رادان، بهرام افشاری، گوهر خیراندیش، دلنیا آرام، علی براتی، هدیه آزیدهاک و اهورا ابوالحسنی بازیگران صحنه پروژه‌ «سی‌صد» هستند. همچنین علی نصیریان هم روی پرده‌ نمایش این پروژه حضور ویدیویی دارد.

کنسرت نمایش «سی‌صد» با داستان «گات»، ۶ سال بعد از حمله‌ مغول به نیشابور اتفاق می‌افتد. چنگیزخان (علی نصیریان) به دختر خود آلتانی (دلنیا آرام) ماموریت می‌دهد تا برای پیدا کردن «جام جم» به شیراز برود. در این بین خورشید(هدیه آزیدهاک)، گلشاه (بهرام رادان)، دارا (بهرام افشاری)، سیمینه (گوهر خیراندیش)، برخوان نیشابور (اهورا ابوالحسنی) و بسیاری دیگر در مقابل شاهنامه‌سوزی و نسل‌کشی مغول‌ها می‌ایستند تا از زبان پارسی حفاظت کنند.

امیر جعفری به جای نوید محمدزاده در نقش فردوسی + عکس

242243

امیر جعفری به جای نوید محمدزاده در نقش فردوسی + عکس