شناسهٔ خبر: 75760991 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بازگشت ستاره‌های قدیمی شکوفه به کتابفروشی‌ها

نشر شکوفه (واحد کودک و نوجوان انتشارات امیرکبیر) در پاییز امسال با چهار اثر تازه نشر و بازطراحی‌شده به پیشخوان کتابفروشی‌ها آمده است.

صاحب‌خبر -
بازگشت ستاره‌های قدیمی شکوفه به کتابفروشی‌ها

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشر شکوفه (واحد کودک و نوجوان انتشارات امیرکبیر) در پاییز امسال با چهار اثر تازه نشر و بازطراحی‌شده به پیشخان کتابفروشی‌ها آمده است؛ از مجموعه‌داستان‌های «خفاش کوچولو» گرفته تا نیایش‌های حیوانات با خدا در کتاب «تو را صدا می‌زنم».

این آثار ویژه گروه سنی +۷ تا +۱۲ پس از گذشت چندین سال از چاپ نخست خود، با تصویرگری، طراحی و کتاب‌سازی جدید به چاپ دوم و سوم رسیده و دوباره روانه بازار نشر شده‌اند.

چهار عنوان منتشرشده عبارت‌اند از: «خفاش کوچولو» – اثر ماندگار و شایسته تقدیر در بیست‌وپنجمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛ چاپ سوم این کتاب پس از ۱۹ سال وقفه منتشر شده است.

«و، اما در قصه‌ها هیولا وجود دارد» – برگزیده سه لاک‌پشت پرنده؛ چاپ دوم این اثر پس از ۱۲ سال با قطع و تصویرگری تازه عرضه شده است.

«خرگوش باهوش» – این کتاب پس از یک دهه، در پاییز ۱۴۰۴ با طراحی و تصویرگری جدید به چاپ دوم رسیده است.

«تو را صدا می‌زنم» – مجموعه نیایش‌های شاعرانه حیوانات با خدا؛ چاپ سوم این اثر پس از ۱۴ سال با تصویرگری جدید و در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر شده است.

هر چهار عنوان یادشده با تیراژ ۱۰۰۰ نسخه منتشر شده‌اند و علاقه‌مندان می‌توانند آنها را از فروشگاه‌های انتشارات امیرکبیر یا سایت این نشر تهیه کنند.