به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه خوزستان، حجتالاسلام موسی پولادی روز دوشنبه در جمع مربیان مجموعه عقیدتی سیاسی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در کارگاه تخصصی جشنواره الگوی برتر مربیان عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج در خوزستان با اشاره به برگزاری جشنواره تدریس برتر در اهواز اظهار کرد: در مجموعه سپاه پاسداران، بیش از تجهیزات نظامی، باورها و اعتقادات به عنوان تکیهگاه انقلاب اسلامی مطرح است.
وی مجموعه عقیدتی سیاسی سپاه را عهدهدار این مسئولیت خطیر برشمرد و یادآور شد: مربیان مسائل و متون اعتقادی، وظیفه تدریس و انتقال این مفاهیم ناب را بر عهده دارند.

برگزاری جشنواره الگوی تدریس برتر اساتید بسیجی و سپاه خوزستان
همچنین دبیر جشنواره الگوی تدریس برتر اساتید ممتاز بسیجی و سپاه عقیدتی سیاسی خوزستان از برنامهریزی برای برگزاری رقابتی فشرده میان اساتید ممتاز بسیجی و سپاه خوزستان با هدف شناسایی الگوهای تدریس برتر و ارتقای سطح آموزش عقیدتی خبر داد.
علی رضایی از برنامهریزی برای برگزاری «جشنواره الگوی تدریس برتر» اساتید ممتاز بسیجی و سپاه در استان خوزستان خبر داد و گفت: این رویداد با هدف ایجاد رقابتی سازنده میان اساتید برای ظهور و بروز روشهای نوین تدریس شکل گرفته است.
وی بیان کرد: اساتید همواره در فضایی از همفکری و همدلی میکوشند تا سطح آموزشی در حوزه عقیدتی را ارتقا دهند.
دبیر جشنواره الگوی تدریس برتر اساتید ممتاز بسیجی و سپاه عقیدتی سیاسی خوزستان با اشاره به دستاوردهای درخشان گذشته اظهار کرد: در طی ۱۴ دوره گذشته، اساتید توفیق کسب مقامهای کشوری را داشتهاند و امید است این دوره نیز به برکت تبعیت از مقام معظم رهبری و با همکاری حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه، به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
وی خاطر نشان کرد: این جشنواره با هدف شناسایی اساتید توانمند و صاحب سبک برگزار و بانک اطلاعاتی اساتید منتخب، به عنوان مرجع ملی، به سپاه کشور ارسال خواهد شد تا گامی موثر در راستای ارتقای آموزش و تربیت نیروهای متعهد و انقلابی برداشته شود.