شناسهٔ خبر: 75758557 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

بندر سیریک در مسیر تبدیل‌شدن به بندر تخصصی ترانزیت خودرو است... -

اقتصاد ایران: ایسنا/هرمزگان مدیر بندر و دریانوردی سیریک از رشد چشمگیر عملیات بندری و جهش قابل‌توجه ترانزیت کالا خبر داد و گفت بندر سیریک در شرق هرمزگان در مسیر تبدیل‌شدن به بندر تخصصی ترانزیت خودرو قرار دارد.

صاحب‌خبر -

 علیرضا کوهی، اظهار کرد: مجموع عملیات تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی در بندر سیریک طی هفت‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ به ۶۴ هزار و ۶۵۶ رسیده که نسبت به مدت مشابه پارسال رشد صد و یک درصدی داشته است.  

وی با اشاره به اینکه میزان تخلیه کالا در این مدت ۴۸ هزار و ۶۰۵ بوده است، افزود: این رقم نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیر هزار و ۲۹۱درصدی را نشان می‌دهد.  

کوهی ادامه داد: حجم بارگیری کالا در همین بازه زمانی نیز ۱۶ هزار و ۵۹۱ تن ثبت شده و در بخش ترانزیت کالا نیز از ۶۶۰ تن در سال گذشته به ۴۵ هزار و ۴۷۰ تن رسیده است که رشد شش هزار و ۷۸۹درصدی را رقم زده است.  

مدیر بندر و دریانوردی سیریک در شرق هرمزگان همچنین از افزایش ورود شناورها به این بندر خبر داد و گفت: بندر سیریک در حال تبدیل شدن به بندر تخصصی ترانزیت خودرو در شرق استان است. 

به گفته‌ی وی، در هفت‌ماهه گذشته از سال جاری، در مجموع ۳۷۲ فروند شناور وارد بندر شده که شامل ۷۶ فروند بالای هزار تن و ۲۹۶ فروند زیر هزار تن است.  

کوهی درباره‌ی عملکرد کانتینری بندر نیز بیان کرد: مجموع عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر در این مدت ۵۴۴ TEU بوده که نسبت به سال گذشته رشد هفت درصدی را نشان می‌دهد.  

وی در پایان با اشاره به افزایش تردد کامیون‌ها در بندر سیریک گفت: طی این مدت پنج هزار و ۸۴۵ دستگاه کامیون در بندر تردد داشته‌اند که نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد صد و چهل‌ودو درصدی را ثبت کرده و نشان‌دهنده‌ی ارتقای فعالیت‌های تجاری و ترابری در این بندر است.

انتهای پیام 

برچسب‌ها: