شناسهٔ خبر: 75758118 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان خبرداد

هدفگذاری صادرات ۵۵۴ میلیون دلار محصولات کشاورزی همدان تا پایان سال‌جاری

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از هدفگذاری تحقق صادرات ۵۵۴ میلیون دلار محصولات کشاورزی این استان تا پایان سال‌جاری خبر داد.

صاحب‌خبر -

مصطفی ترکمان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از این میزان هدفگذاری انجام شده طی شش ماهه نخست سال‌جاری تاکنون ۲۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار آن محقق شده و بر آن هستیم تا پایان سال مابقی این هدفگذاری نیز انجام شود.

وی گفت: برای تحقق این برنامه پیگیریم که توسط اتاق بازرگانی و استانداری و نیز سایر دستگاه‌ها یک شرکت توسعه صادرات در استان راه‌اندازی شود که با پای‌کار آمدن دستگاه‌های عضو توسعه صادرات مناسبی از استان به کشورهای هدف داشته باشیم.

ترکمان خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست سال‌جاری ۵۳ قلم محصولات مختلف کشاورزی از همدان به کشورهای هدف از جمله روسیه، کشورهای حوزه خلیج‌فارس، ارمنستان، ازبکستان، عراق، افغانستان، پاکستان صادر شده که از عمده‌ترین این محصولات می‌توان به سیر، موسیر، سیب‌زمینی، قارچ، کمپوست، کشمش، گلرنگ، پودر ضایعات اشاره کرد.

ترکمان در ادامه از توزیع کالاهای اساسی تنظیم بازار در این استان خبر داد و گفت: ۱۶۰۰ تُن روغن تنظیم بازار در اوزان مختلف در استان در حال توزیع است.

وی همچنین با بیان اینکه ۴۳۰ تُن برنج تنظیم بازار نیز در استان توزیع شده و برنامه داریم میزان تخصیص آن را در استان افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: توزیع گوشت گوسفندی گرم تنظیم بازار نیز با قیمت ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان زیر قیمت بازار که کشتار روز همدان بوده و به‌صورت عرضه مستقیم از دامدار خریداری و کشتار و بسته‌بندی شده به‌صورت بشقابی در فرودگاه‌های دیلی مارکت سطح استان در حال عرضه است.

وی قیمت ران پاک شده در حال عرضه این نوع از گوشت گوسفندی گرم تنظیم بازار را ۹۵۰ هزار تومان برشمرد و بیان کرد: پیگیریم که عرضه این نوع از گوشت گوسفندی گرم تنظیم بازاری توسط سایر فروشگاه‌های زنجیره‌ای سطح استان از جمله کوروش و جامبو نیز انجام شود.  

ترکمان اضافه کرد: گوشت گوسفند منجمد مغولی نیز وارد استان شده و با توجه به کیفیت قیمت آن از ۵۹۰ هزار تومان تا ۶۱۰ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای سطح استان و مباشرین توزیع گوشت منجمد در حال عرضه است.

انتهای پیام