شناسهٔ خبر: 75754276 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

قضاوت داوران دوومیدانی ایرانی برای نخستین بار در بازی‌های کشور‌های اسلامی

به گزارش برنا، برای نخستین بار داوران ایرانی دوومیدانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی  اعزام خواهند شد. به گزارش برنا، برای نخستین بار داوران ایرانی دوومیدانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی  اعزام خواهند شد.

صاحب‌خبر -

 با اعلام  فدراسیون دوومیدانی، برای اولین بار داوران ایرانی به ششمین دوره بازی های کشورهای اسلامی می روند.

شهرام شهبازی و مریم ابریشم فروشان از سوی کمیته فنی برگزاری مسابقات فدراسیون جهانی به کادر داوران ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض دعوت شدند.

مسابقات دو و میدانی ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی (۲۰۲۵ ریاض) از ۲۴ آبان به میزبانی عربستان پیگیری خواهد شد و با دعوت فدراسیون جهانی، شهرام شهبازی و مریم ابریشم فروشان نیز در این رویداد حضور خواهند داشت.

شهرام شهبازی که مسئولیت کمیته مسابقات و داوران فدراسیون دو و میدانی کشورمان را برعهده دارد، پس از حضور در چندین رویداد مهم آسیایی بعنوان سر استار مسابقات، برای نخستین بار با دعوت کمیته فنی فدراسیون جهانی به عنوان سر استارتر در کادر داوران ششمین دوره بازی‌های کشور‌های آسیایی حضور دارد.

مریم ابریشم فروشان پس از حضور در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵، به عنوان داور فوتوفینیش به این دوره از بازی‌های کشور‌های اسلامی (۲۰۲۵ ریاض) دعوت شده است.

ابریشم فروشان پس از جلب اعتماد و عملکرد مطلوب خود در توکیو، از سوی کادر فنی گروه فوتوفینیش فدراسیون جهانی در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی حضور خواهد داشت.

برای نخستین بار در ادوار بازی‌های کشور‌های اسلامی است که با دعوت کمیته فنی برگزاری مسابقات فدراسیون جهانی، نمایندگان ایران در بخش‌های مختلف کادر داوران حضور دارند.

 انتهای پیام/