شناسهٔ خبر: 75752131 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

آغاز مانور دریایی ناتو برای مقابله با زیردریایی‌ها را در دریای بالتیک

ناتو امروز دوشنبه مانور دریایی مقابله با زیردریایی‌ها را در دریای بالتیک با رهبری نیروی دریایی سوئد آغاز کرد که تا جمعهٔ آینده ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ ناتو امروز دوشنبه مانور دریایی مقابله با زیردریایی‌ها را در دریای بالتیک با رهبری نیروی دریایی سوئد آغاز کرد که تا جمعهٔ آینده ادامه خواهد داشت.

 

نیروی مسلح سوئد توضیح داد که این مانورها با نام رمزی «مرلین» (Merlin) در طول سواحل سوئد و داخل آب‌های سرزمینی این کشور برگزار می‌شوند و هدف آن به اشتراک گذاشتن تجربیات سوئد در مقابله با زیردریایی‌ها با شرکای ناتو است.

 

همچنین تأکید شد که «توپوگرافی پیچیدهٔ کف دریای بالتیک مکان‌های زیادی برای پنهان شدن زیردریایی‌ها فراهم می‌کند و نیازمند توانمندی‌ها و فناوری‌های خاص است که نیروی دریایی سوئد به‌طور ویژه برای این محیط توسعه داده است».

 

در این مانورها، کشتی‌هایی از گروه دریایی دائم اول ناتو (SNMG1) به همراه ناوچه‌ها، ناوهای پشتیبانی، زیردریایی‌ها و هلیکوپترهای دریایی سوئدی و آلمانی شرکت دارند.

 

این مانورها برای دومین سال متوالی برگزار می‌شوند و قرار است از پاییز ۲۰۲۶ به مانور دائمی ناتو تبدیل شوند.

 

در همین زمینه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، پیش‌تر گفته بود که پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو از نظر منافع ملی آنها بی‌فایده است و هشدار داده بود که پس از پیوستن، نیروها و سیستم‌های تسلیحاتی روسیه در نزدیکی مرز فنلاند مستقر خواهند شد.

 

مسکو سال‌هاست از افزایش فعالیت نظامی بی‌سابقه ناتو در نزدیکی مرزهای غربی خود خبر داده و اعلام کرده که تهدیدی برای کسی نیست، اما هر حرکتی که به منافع امنیتی آن آسیب برساند را نادیده نخواهد گرفت.