به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی از روز _چهارشنبه پانزدهم آبان_ آغاز شد، اما افتتاحیه این مسابقات بهطور رسمی روز گذشته _جمعه شانزدهم آبان_ برگزار شد؛ امروز _شنبه هفدهم آبان_ از ساعت ۱۰:۳۰ در نخستین روز از رقابتهای شنا کشورهای اسلامی، شش نماینده تیم ملی شنا کشورمان در به رقابت خواهند پرداختند.
تیم شنا ایران متشکل از سینا غلامپور، محمد قاسمی، آراد مهدیزاده، مهرشاد افقری، محمدمهدی غلامی، هومر عباسی، سامیار عبدلی، علی رشیدپور و متین سهران بود؛ خشایار حضرتی به عنوان سرمربی و اردلان ابراهیمنیا و محمدصادق طیران به عنوان مربیان تیم شنای ایران همراه کاروان ایران هستند.
سینا غلامپور و سامیار عبدلی در ماده ۵۰ متر آزاد، مهرشاد افقری و متین سهران در ۵۰ متر پروانه، آراد مهدیزاده در ماده ۱۰۰ متر قورباغه و سید محمد قاسمی در ۴۰۰ متر مختلط نمایندگان کشورمان بازیهای شنا هستند.
در فینال شنای چهار در ۲۰۰ متر آزاد، تیم کشورمان باترکیب محمد قاسمی، مهدی غلامی، علی رشیدپور و متین سهران با کسب رکورد ۷:۳۴:۱۹ دقیقه مدال برنز را کسب کردند.
هومر عباسی در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت شنا در دسته ۱ خط ۳ زمان ۵۷ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه و محمدمهدی غلامی در دسته ۲ خط ۶ زمان ۵۸ ثانیه و ۸۹ صدم ثانیه ثبت کردند.
بدین ترتیب، هومر عباسی با قرار گرفتن در مکان هفتم این ماده به فینال رسید.
پیش از این در مسابقات امشب، سامیار عبدلی در فینال ماده ۵۰ متر آزاد شنا انفرادی، با زمان ۲۲ ثانیه و ۴۴ صدم ثانیه به مقام نخست و مدال طلا رسید.
در شنای ۵۰ متر آزاد سامیار عبدلی با ثبت رکورد ۲۲:۷۵ ثانیه، بهترین رکورد این بخش را کسب کرد و به نیمهنهایی این رقابتها صعود کرد؛ سینا غلامپور در شنای ۵۰ متر آزاد رکورد ۲۴:۰۶ به ثبت رساند و از صعود به دور بعدی جا ماند.
در ۵۰ متر پروانه مهرشاد افقری با ثبت رکورد ۲۴:۸۸ رکورد خوبی کسب کرده و به مرحله نیمهنهایی رسید؛ متین سهران اما با ثبت رکورد ۲۵:۸۹ موفق به صعود به مرحله بعدی نشد.
در ۱۰۰ متر قورباغه آراد مهدیزاده با ثبت رکورد ۰۱:۰۳:۹۸ موفق شد به مرحله نیمه نهایی صعود کند.