شناسهٔ خبر: 75745362 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

ماهانه ۱۵ اتوبوس جدید وارد ناوگان شهری اهواز می‌شود

شهردار اهواز، از خرید و بازسازی اتوبوس‌های شهری برای تقویت حمل و نقل عمومی و کاهش تک‌سرنشینی در شهر خبر داد و گفت: این اقدام در راستای بهبود کیفیت سفر شهروندان و کاهش آلودگی هوا اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، رضا امینی امروز _یکشنبه هجدهم آبان_ در نشست ستاد مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار کرد: در اهواز تعداد تاکسی‌های موجود کافی نیست و کیفیت بخشی از ناوگان شهری پایین است. از مجموع دو هزار تاکسی فعال، تنها ۹۰۰ تاکسی در شرایط مناسب قرار دارند و شهر به حدود شش هزار تاکسی نیاز دارد این در حالی است که در مجموع اهواز نیازمند ۶ هزار تاکسی است.

وی افزود: شهرداری علاوه بر نوسازی تاکسی‌ها، خرید و بازسازی ناوگان اتوبوسرانی را نیز در دستور کار دارد. در حال حاضر ۴۸ دستگاه اتوبوس جدید خریداری شده و قرارداد بازسازی تعداد دیگری از اتوبوس‌ها نیز بسته شده است. علاوه بر این، ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید برای خطوط پیش‌بینی شده و ۶۴ دستگاه دیگر نیز در حال اجرای مراحل نهایی هستند.

شهردار اهواز با اشاره به ضرورت استفاده از خودروهای هیبرید و کاهش تک‌سرنشینی در شهر ادامه داد: بررسی‌ها برای استفاده از تاکسی‌های هیبرید و ارتقای ناوگان حمل و نقل عمومی در جلسات کلانشهرها به‌زودی به زودی بررسی می‌شود. هدف این است که تقاضای سفر با خودروهای شخصی کاهش یابد و حمل و نقل عمومی کارآمدتر شود.

امینی همچنین درباره بار شهرداری در مقابله با آلودگی هوا گفت: شهرداری بخش اندکی از اقدامات کاهش آلاینده‌ها را بر عهده دارد و لازم است سایر دستگاه‌ها و نهادها نیز همکاری کنند. باید فرصت مناسبی به شهرداری داده شود تا تکالیف قانونی خود را انجام دهد و بار اضافی به آن تحمیل نشود.

وی افزود: این اقدامات کوتاه‌مدت و میان‌مدت به همراه سایر برنامه‌های استانی و ملی می‌تواند به بهبود کیفیت هوای اهواز و افزایش رضایت شهروندان کمک کند.