به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، کاشان بار دیگر رنگ و بوی شهید و شهادت گرفت و این منطقه به شمیم خوش شهدای خوشنام و گلگونکفن عطرآگین شد؛ مردم کاشان هر کدام با نیتی در این مراسم حضور پیدا کردند و پیامی برای شهدا داشتند.
شهدا برای برافراشته ماندن پرچم مقدس جمهوری اسلامی خون پاکشان را تقدیم کردند و از این رو مردم دارالمومنین کاشان حضور در مراسم تشییع شهدای گمنام را وظیفه خود می دانند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه کاشان میزبان 10 شهید گمنام است، اظهار کرد: این شهدا همگی قهرمان بودند؛ یک روزی دشمنان ما از جمله آمریکا و اسرائیل به این کشور را به قصد تصرف خاک این مرز و بوم حمله کردند.
وی افزود: دلیرمردانی رفتند و مانع از این اقدام دشمنان شدند؛ برخی از پیکر مطهر رزمندگان برگشت اما برخی دیگر شاید خودشان خواستند که پیکر مطهرشان گمنام باشد و امشب بقایای شهدای گمنام در کاشان تشییع شد در حالی که با ورود این شهدا شهر تطهیر شد.
نماینده ولیفقیه در کاشان با بیان اینکه هر کجا شهدا قدم بگذارند، آن منطقه پاک میشود، خاطرنشان کرد: مردم کاشان، پسر و دختر، پیر و جوان همگی به استقبال پهلوانان خودشان آمدند و امیدواریم این شهدا دست ما را بگیرند و در مسیر اهل بیت ثابت قدم باشند.
وی در بیان تفاوت شهدای گمنام با دیگر شهدا تصریح کرد: فرق شهدای گمنام با دیگر شهدا آن است که طبق برخی از نقلها این مدت یک نفر به آنان همیشه سر میزد و آن شخص حضرت زهرا(س) است.
انتهای پیام/801/