شناسهٔ خبر: 75736757 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

ضجه زن تبریزی بالای سر جنازه خواهرش و جسم نیمه جان خواهرزاده 6 ساله اش + جزئیات

حوادث رکنا: تصادف دلخراش تیبا و ساینا در زیرگذر صاحب‌الامر تبریز در بامداد ۱۶ آبان ۱۴۰۴ منجر به فوت غم‌انگیز یکی از سرنشینان شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، یکی از شاهدان صحنه این حادثه تلخ اظهار داشت: ساعت ۲ بامداد ۱۶ آبان ۱۴۰۴ در مسیر چای‌کنار در حال حرکت بودیم. وارد زیرگذر صاحب‌الامر به سوی بلوار منجم شدیم که ترافیک شدیدی دیده می‌شد. از دور محل حادثه قابل مشاهده بود. صدای آمبولانس به گوش رسید و ما کنار کشیدیم تا مسیر برای عبور آن باز شود. با نزدیک شدن به محل، توقف کرده و پیاده شدم. در میان جاده، جنازه‌ ای مشاهده کردم. مردی که صورت و پاهایش زخمی بود، با صدای بلند فریاد می‌زد: «دخترم کو؟ دخترم کجاست؟ چی شد؟» و مداوم پتوی روی جنازه را کنار می‌زد و می‌گفت: «پاشو! پاشو! صدای منو می‌شنوی؟!»

لحظه‌های غم‌انگیز وداع با عزیز

آمبولانس دوم که رسید، امدادگران برای بررسی جنازه اقدام کردند. متأسفانه زندگی این زن برای همیشه به پایان رسیده بود. دقایقی بعد، صدای گریه و زاری فضای زیرگذر را پر کرد. خواهر و مادر زن فوت‌شده، با صدای بلند بر سر و صورت خود می‌زدند و به جنازه نزدیک شدند. برخی از حاضرین با دیدن این صحنه‌های سوزناک نیز اشک می‌ریختند. شوهر زن فوت‌ شده که خود هم به‌ شدت آسیب دیده بود، هنوز مرگ او را باور نمی‌کرد. امدادگران برانکارد آوردند تا وی را به آمبولانس منتقل کنند، اما او همچنان گریه و ناله می‌کرد و نام همسرش را صدا می‌زد: «همسرم؟ همسرم؟» در نهایت برادرزنش به او گفت: «همسرت مُرده... تموم کرده!»

پایان تلخ یک حادثه رانندگی

در حالی که او مات و مبهوت به چهره همسرش خیره شده بود، امدادگران او را سوار آمبولانس کردند. در همین حال، صحنه‌های دردناک بالای جنازه همچنان ادامه داشت. خواهر و مادرش همچنان گریه می‌کردند و حالشان بد بود. خودروهای عبوری نیز اندوه این صحنه تراژیک را شاهد بودند. سرنشینانی که از محل عبور می‌کردند، بعضاً اشک در چشمانشان حلقه می‌زد، و من همچنان با دقت به این لحظات نگاه می‌کردم.

ماجرای کودک ۶ ساله در این حادثه

در این تصادف دلخراش، کودک شش‌ساله‌ای به‌شدت مصدوم شد. امدادگران با تلاش فراوان او را از خودرو بیرون آوردند. گزارش‌ها حاکی از آن است که این دختر کوچک اکنون در حالت کما قرار دارد. مادری که در این فاجعه چشم از دنیا بست، و پدری که شاید هیچ وقت خود را برای این اتفاق نبخشد، خاطره تلخ این حادثه را تا پایان عمر با خود خواهد داشت.

لزوم شکیبایی در رانندگی

باید دانست که هنگام رانندگی، رفتار ما تنها به زندگی خودمان محدود نمی‌شود. این حادثه یادآور آن است که بی‌احتیاطی می‌تواند زندگی خانواده‌های بسیاری را نابود کند. ای کاش همه ما در حین رانندگی، احتیاط کافی داشته باشیم تا شاهد چنین رویدادهای تلخی نباشیم.