شناسهٔ خبر: 75734947 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران خبر داد

انتقال نظافت پیاده‌روها و انهار از شب به ۷ صبح

معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: نظافت پیاده‌روها و انهار از شب به ساعت ۷ صبح منتقل شده و ماشین‌های مکانیزه همچنان شب‌ها فعالیت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، رضا کاظمیان، معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره حادثه فوت چهار کارگر پسماند اظهار کرد: بعد از این اتفاق جلسه‌ای با راهور داشتیم و مقرر شد ماشین‌های جاروب مکانیزه شب‌ها طبق روال سابق و با هماهنگی راهور به فعالیت خود ادامه دهند اما ساعت کاری پاکبانانی را که نظافت پیاده‌روها و انهار را انجام می‌دهند، به ساعت ۷ صبح منتقل کردیم.

وی افزود: ماشین‌های مکانیزه همچنان جاروب را انجام می‌دهند اما نظافت انهار و پیاده‌روها که شب ها توسط کارگران انجام می‌شد به روز منتقل شده است تا فعالیت‌ها در روشنایی روز انجام شود و رانندگان بتوانند کارگران را ببینند.

کاظمیان تصریح کرد: این تغییر ساعت کاری هیچ تأثیری بر ترافیک نخواهد داشت زیرا ماشین‌های جاروب بزرگراه که نظافت رفیوژ وسط را انجام می‌دهند همچنان شب‌ها فعالیت می‌کنند. تنها نظافت حاشیه‌ها و انهار به صبح منتقل شده است. این تصمیم با تأیید شورای شهر اتخاذ شده است.