شناسهٔ خبر: 75731918 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مربی سازنده کمیل قاسمی و کامران قاسم‌پور در گفت‌وگو با آنا:

به هر قیمتی دنبال دیده شدن نبودم؛ خودم را به جایی و کسی تحمیل نمی‌کنم/ قاسمی یکی از بامعرفت‌ترین شاگردانم بوده است

مربی سازنده کشتی جویبار می‎‌گوید که هرگز به هر قیمتی دنبال بودن و دیده شدن نبوده و خودش را هیچ‌گاه به کسی و جایی تحمیل نکرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، لیگ برتر کشتی آزاد ایران امسال دو تیم مدعی از مازندران دارد: بانک شهر و استقلال که هر دو در مرحله مقدماتی هم‌گروند. مسابقه رفت دو تیم که به میزبانی استقلال در جویبار برگزار شد، با برتری ۵-۵ میزبان به پایان رسید و دور برگشت هم ماه آینده در ساری برگزار می‌شود.

زیباتر از حضور دو تیم مدعی از مهد کشتی آزاد ایران در لیگ برتر، حضور مربیان سازنده دو قهرمان بزرگ کنار آنها بود. رضا یزدانی البته این کار را هر سال انجام می‌دهد و مربی سازنده‌اش محمود اسماعیل‌پور همیشه در تیم‌های او حضور داشته و این بار، کمیل قاسمی هم حسین نقیبی، مربی سازنده‌اش را با خود به استقلال برد.

نقیبی البته مثل محمود اسماعیل‌پور دیگر مربی سازنده جویباری، شاگردان بسیار زیادی دارد که شاخص‌ترین‌شان را می‌توان کمیل قاسمی و کامران قاسم‌پور دانست. حتی حسن یزدانی هم در مقطعی شاگرد او بوده است. 
ایمان صادقی، رضا مظفری، برادران هاشمی، امیر اکبرزاده و ... از جمله دیگر شاگردان او بوده‌اند.

این مربی درباره دعوت کمیل قاسمی از او برای حضور در استقلال به خبرگزاری آنا گفت: کمیل از بچگی پیش من بود، یکی از بامعرفت‌ترین شاگردانی است که داشته‌ام. هیچ وقت مربی‌اش را فراموش نکرده و همیشه از من اسم برده است. او زمانی که سرمربی استقلال شد هم خواست من در تیمش باشم. 
وی ادامه داد: کمیل قاسمی از نظر بزرگی، منش و جوانمردی، از آن جمله بچه‌های خوبی است که من افتخار مربیگری‌اش را داشتم. بزرگی اینها همیشه باعث خوشحالی من شده، مثل معلمی که شاگردش پزشک و یا استاد می‌شود. 

حسین نقیبی درباره سابقه حضورش در لیگ کشتی عنوان کرد: من با تیم‌های جویبارلوله و شهدای جویبار در لیگ برتر بودم که با شهدای جویبار قهرمان لیگ برتر شدیم. غیر از تیم جویبار، جای دیگری نرفتم.

این مربی ۶۵ ساله جویباری که سابقه حضور در کادرفنی تیم‌های ملی را هم داشته، درباره اینکه چرا به اندازه نقشی که در کشتی ایران داشته در تیم‌های ملی و لیگ برتری حضور آنچنانی نداشته، خاطرنشان کرد: هیچ وقت دوست نداشتم خودم را به کسی و جایی تحمیل کنم، اگر من را دیدند که دیدند، و اگر ندیدند برای دیده شدن دست به هرکاری نمی‌زنم. همیشه برایم این اولویت بوده که شأن و شخصیتم حفظ شود. حقیقت این است که مثل من در همین جویبار زیاد است، مربی‌ای که برای شاگردانش زحمت بکشد، حالا خداوند به من لطف کرده و شاگردانم عناوین زیادی را به دست آورده‌اند. 

وی که در مقطعی مربی حسن یزدانی هم بوده، دراین خصوص گفت: حسن یزدانی کارش را زیر نظر امید اسماعیل‌پور شروع کرد، بعد سال آخر نوجوانانش پیش من آمد و تا دو سه ماه مانده به المپیک، اینجا بود و بعد که به اردو‌های تیم ملی رفت، دیگر کارش را با همت مسلمی ادامه داد. 

حسین نقیبی که در این سال‌ها استخدام شرکت و اداره‌ای نبوده، تاکید کرد: من کشاورزم. زندگی‌ام را با همین کشاورزی می‌گذارنم. از اول هم در همین جویبار مربیگری کردم. کشتی را ۱۷ سالگی کنار گذاشتم، بعد هم که در سال‌های انقلاب و جنگ، کشتی رونق آنچنانی نداشت و بچه‌ها زیاد سمتش نمی‌آمدند، بعد شکر خدا وضعیت بهتر شد و من هم کار مربیگری را شروع کردم. همیشه در همین جویبار بودم. شاگردانم بیش از ۶۰ مدال در رده‌های سنی مختلف و در مسابقات بین‌المللی گرفته‌اند.

وی در خاتمه نیز در مورد تیم استقلال جویبار گفت: کمیل قاسمی تیمی همدل را تشکیل داده، مطمئنم که خوب هم نتیجه می‌گیرد. قدرشناسی مهم‌ترین فاکتور تداوم موفقیت است، اگر قدرشناس نباشی به هر جایگاهی که برسی درنهایت زمین خواهی خورد. کمیل قاسمی از آن دسته قهرمانان قدرشناس و چارچوب‌دار است.

انتهای پیام/