شناسهٔ خبر: 75730802 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

افسر ارشد یمنی: «اطلاعات شبکه جاسوسی منهدم شده ابتدا به عربستان و از آنجا به اسرائیل انتقال می‌یافت»

صاحب‌خبر -

شفقنا-وزارت کشور یمن امروز شنبه از انجام عملیات امنیتی ویژه و دستگیری شبکه جاسوسی وابسته به اتاق عملیات مشترک میان سازمان اطلاعات آمریکا (CIA)، موساد اسرائیل و دستگاه اطلاعاتی عربستان خبر داد و افزود که مقر این شبکه جاسوسی در اراضی عربستان بوده است.

به گزارش شفقنا، سرتیپ مجیب شمسان، کارشناس نظامی یمنی در مورد انهدام این شبکه جاسوسی به شبکه العهد گفت: «این شبکه به طور خاص برای خدمت به اهداف صهیونیستی و آمریکایی علیه یمن تأسیس شده بود.»

سرتیپ شمسان افزود: «اتاق اطلاعاتی مشترک که شبکه‌های آن در بیانیه وزارت کشور یمن اعلام شد، شامل افسرانی از سازمان سیا آمریکا، موساد اسرائیل و اطلاعات عربستان است.»

وی گفت: «هدف اصلی این اتاق عملیات، مدیریت عملیات جاسوسی و اطلاعاتی گسترده علیه یمن است.»

این افسر ارشد یمنی تصریح کرد: «این اتاق عملیات در دوره حمایت گسترده یمنی‌ها از غزه پس از آنکه آمریکایی‌ها نتوانستند بر روند حملات یا شکستن مقاومت یمن تأثیر بگذارند، تشکیل شد.»

شمسان اظهار داشت: «اتاق عملیات مشترک، هسته‌هایی را که مستقیماً از رژیم عربستان بودجه دریافت می‌کردند، هماهنگ و هدایت می‌کرد، در حالی که اعضای آنها توسط افسران آمریکایی، اسرائیلی و عربستانی در داخل خاک عربستان آموزش دیده بودند.»

وی عنوان کرد: «اتاق اطلاعات از تجهیزات پیشرفته‌ای استفاده می‌کرد که فقط در اختیار واحدهای نظامی بسیار پیشرفته قرار می‌گیرد.»

این افسر یمنی خاطرنشان ساخت: «برخی از فعالیت‌های اتاق اطلاعات در پوشش سازمان‌های مورد حمایت آمریکا با نقاب بشردوستانه و خدماتی انجام می‌شد، اما در واقع، آنها برای دشمن جاسوسی می‌کردند.»

شمسان گفت: «همکاری شهروندان و قبایل یمنی با نیروهای امنیتی و نظامی عنصری حیاتی در موفقیت این عملیات بود، این همکاری به محدود شدن فضای مانور برای هسته‌های جاسوسی که سعی داشتند با پنهان شدن در محله‌های غیرنظامی، فعالیت‌های خود را پوشش دهند، کمک کرد.»

وی افزود: «نیروهای امنیتی یمن هسته‌ها را زیر نظر داشتند و آنها را یکی پس از دیگری دستگیر کردند تا اینکه شبکه و حامیان اطلاعاتی آن به طور کامل افشا شدند.»

سرتیپ شمسان در ادامه گفت: «تمام تحرکات دشمن تخت رصد قرار دارد و عملیات اخیر تنها یکی از مراحل متعدد در رویارویی مداوم با سازمان‌های اطلاعاتی خارجی است همچنین تعداد زیادی از شبکه‌ها در مراحل متوالی دستگیر شده‌اند و آنچه امروز اعلام شد تنها بخشی از واقعیت است؛ جزئیات دیگری نیز وجود دارد که هنوز فاش نشده است.»

در همین ارتباط،سرهنگ نجیب الانسی، کارشناس امنیتی یمن نیز در مصاحبه با المیادین درباره انهدام شبکه جاسوسی گفت: «پول به ریال سعودی برای جاسوسان ارسال می‌شد و آنها مختصات اماکن تحت نظر را به عربستان ارسال می‌کردند و ریاض هم آن را به اسرائیل می‌فرستاد.»

سرهنگ الانسی تصریح کرد: «عربستان نقش محوری در جذب و آموزش جاسوسان داشته است.»

وی گفت: «جاسوسان علاوه بر رسانه‌ها و نهادهای اقتصادی، طیف وسیعی از اهداف، به ویژه فرماندهان نظامی را را تعقیب می‌کردند، این هسته برای تلاش به منظور جمع‌آوری اطلاعات در مورد سکوهای پرتاب موشک و پهپاد بکار گرفته شده بود.»

منبع: العهد و المیادین