شناسهٔ خبر: 75723886 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

وثیقه پژمان جمشیدی چقدر است؟ | من در این چندین سال وکالت خودم چنین وثیقه‌ای تا حالا ندیده‌ام!

کامبیز برجاس، یکی از وکلای پژمان جمشیدی گفت:در مورد ادعای تجاوز و تایید آن، که گفته شده دو بار توسط پزشکی قانونی انجام شده،جواب را در یک کلام می‌دهم: طبق اسناد پزشکی داخل پرونده و یافته‌های علمی، خیر.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری‌آنلاین، این وکیل افزود: اگر قضات دادگاه تجدید نظر به اقناع می‌رسیدند که چنین اتهامی در پرونده وجود دارد، مطمئن باشید که قرار هیچ‌موقع فک نمی‌شد. ما بر مبنای یافته‌های مذکور قائل به رد این ادعاها هستیم و بر مبنای همین‌ها هم اعتراض کردیم که مورد قبول واقع شد.

کامبیز برجاس ادامه داد: در خصوص شایعه وثیقه ۲۰۰ میلیارد تومانی پژمان جمشیدی ببینید، من در این چندین سال وکالت خودم چنین وثیقه‌ای تا حالا ندیده‌ام! وثیقه آقای جمشیدی بسیار متفاوت با این داستان است. در پاسخ به این‌که مبلغ چقدر است، می‌توانم بگویم یک‌بیستم یا حتی یک‌سی‌ام این مبلغ هم نیست.