شناسهٔ خبر: 75721627 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

عطایی: صابر کاظمی همیشه متعهد و باتعصب بود؛ یک الماس را از دست دادیم

سرمربی سابق تیم ملی والیبال گفت: مرحوم صابر کاظمی همیشه متعهد بود و با تمام وجود برای تیم ملی کار می‌کرد. سرمربی سابق تیم ملی والیبال گفت: مرحوم صابر کاظمی همیشه متعهد بود و با تمام وجود برای تیم ملی کار می‌کرد.

صاحب‌خبر -

بهروز عطایی در گفت و گو با  خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، در واکنش به درگذشت صابر کاظمی، ملی‌پوش جوان والیبال کشورمان اظهار داشت: این یک ضایعه‌ دردناک و شوک‌آور برای جامعه والیبال و ورزش ایران بود. صابر بازیکنی توانمند و بااستعداد بود که متاسفانه دچار چنین اتفاق تلخی شد. کاری از دست کسی برنمی‌آید جز دعا برای آرامش روح او. واقعا از دست دادن چنین جوانی سخت و غیرقابل باور است.

وی با یادآوری دوران حضور کاظمی در تیم ملی افزود: در دوره‌ای که من هدایت تیم ملی را برعهده داشتم، از ۸ تورنمنت، در ۷ تای آن صابر کنار ما بود. همیشه با تعهد، نظم و انرژی مثبت به تیم کمک می‌کرد و در موفقیت‌های آن دوره نقش پررنگی داشت.

سرمربی سابق تیم ملی والیبال با اشاره به افتخارات این بازیکن گفت: صابر در رقابت‌های قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی عملکرد درخشانی داشت و به‌عنوان بهترین بازیکن قهرمانی آسیا هم شناخته شد. صابر همیشه کنار تیم بود، حتی در زمان‌هایی که مصدوم یا خسته بود، با انگیزه و روحیه بالا تمرین می‌کرد. واقعا یک الماس را از دست دادیم.

عطایی سابق تیم ملی در پایان اظهار داشت: صابرکاظمی می‌توانست سال‌های زیادی برای والیبال ایران بدرخشد و هنوز فرصت‌های بزرگی پیش‌رو داشت. امیدوارم خانواده محترمش در این غم بزرگ صبر و آرامش پیدا کنند. فقدان او برای همه ما، به‌ویژه جامعه والیبال بسیار سنگین است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: