شناسهٔ خبر: 75718955 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

نبیه بری: عادی‌سازی روابط با اسرائیل محال است / قانون انتخاباتی فعلی کاملاً معتبر و قابل اجراست

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هرگز در دستور کار لبنان قرار ندارد و هیچ تهدید یا حمله‌ای از سوی اسرائیل نمی‌تواند این موضع را تغییر دهد. او همچنین گفت قانون انتخاباتی موجود از نظر فنی و حقوقی کاملاً قابل اجراست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان لبنان، اعلام کرد که عادی‌سازی با دشمن صهیونیستی غیرممکن است و کسانی که خواستار آن هستند باید بدانند لبنان هیچگاه از مواضع اصولی خود عقب‌نشینی نخواهد کرد. وی افزود که تمام تهدیدات و حملات هوایی اسرائیل نمی‌تواند موضع کشورش را تغییر دهد و لبنان بر حفظ اصول خود در قبال مقاومت و حاکمیت ملی تأکید دارد.

بری درباره سازوکار مذاکرات و تصمیم‌گیری‌ها در زمینه مسائل مرزی و امنیتی گفت که همچنان به سازوکار گفت‌و‌گو و مشارکت همه طرف‌ها پایبند است. او توضیح داد که پیش‌تر در ترسیم خط آبی مرزی در سال ۲۰۰۰ از متخصصان غیرنظامی در حوزه زمین‌شناسی و نقشه‌برداری بهره گرفته شده و اکنون نیز در صورت نیاز می‌توان از کارشناسان غیرنظامی استفاده کرد.

رئیس پارلمان لبنان در خصوص قانون انتخابات نیز اعلام کرد که هنوز نسخه رسمی مصوب دولت را دریافت نکرده و پس از دریافت آن موضع خود را اعلام خواهد کرد. او تحرکات سیاسی اخیر را عمدتاً مانور‌هایی بی‌ثمر خواند و تأکید کرد که قانون انتخاباتی فعلی از نظر فنی و قانونی کاملاً قابل اجراست و همان اعتبار گذشته را دارد و نیاز به اصلاح شتاب‌زده ندارد.

انتهای پیام/