شناسهٔ خبر: 75718375 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشست خبری؛

صادقی: بیشترین پرونده‌های نزاع کشور در استان‌های جنوبی است

رئیس مرکز شورای حل اختلاف، اعلام کرد: بیشترین پرونده‌های نزاع و اختلافات پیچیده در کشور مربوط به استان‌های جنوبی است.

صاحب‌خبر -
صادقی: بیشترین پرونده‌های نزاع کشور در استان‌های جنوبی است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام هادی صادقی، رئیس مرکز شورای حل اختلاف در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر راجع به اینکه پرونده‌های پیچیده‌تر و طولانی‌تر عمدتاً راجع به چه موضوعاتی است؟ گفت: پرونده‌های پیچیده و طولانی عمدتاً مربوط به نزاع‌های جمعی و ریشه‌دار، از جمله نزاع‌های قبیله‌ای در برخی استان‌های جنوبی کشور است.

وی ادامه داد: شورا‌ها با ورود ریش‌سفیدان و صلح‌یاران توانسته‌اند این اختلافات را به خوبی حل و فصل کنند. نتیجه این مداخله مثبت این بوده که بسیاری از اختلافات سنگین، از جمله پرونده‌های قصاص، با رضایت طرفین ختم به خیر شده و مانع تداوم نزاع میان گروه‌ها و خانواده‌ها شده است.

وی تاکید کرد: این موفقیت قابل تقدیر است و نشان می‌دهد حضور شورا‌ها و ظرفیت‌های مردمی در حل اختلافات، نقش مؤثری در کاهش پرونده‌ها و صلح و سازش در جامعه دارد.