شناسهٔ خبر: 75718034 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

بیش از ۸۰ درصد صادرات دارویی کشور مربوط به محصولات بیوتکنولوژیک است

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۸۰ درصد صادرات دارویی کشور مربوط به محصولات بیوتکنولوژیک است و در صورت گسترش همکاری‌های بین‌المللی، کشورهای متعددی تمایل به خرید داروهای بیولوژیک ایرانی دارند.

صاحب‌خبر -

اکبر عبدالهی‌اصل با اشاره به روند نظارت بر تولید داروهای بیولوژیک اظهار کرد: این داروها تحت لیسانس شرکت‌های معتبر خارجی تولید می‌شوند و علاوه بر نظارت وزارت بهداشت، شرکت صاحب لیسانس نیز بر فرآیند تولید و کیفیت محصول نظارت دارد.

وی افزود: خطوط تولید داروهای بیوتک دو مرحله ارزیابی را پشت سر می‌گذارند؛ نخست از سوی شرکت اصلی و سپس توسط وزارت بهداشت تا اطمینان کامل از کیفیت محصول حاصل شود.

مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو تصریح کرد: برای صادرات داروهای بیولوژیک دو شرط اساسی وجود دارد؛ نخست درج مجوز صادرات در قرارداد بین شرکت ایرانی و صاحب لیسانس خارجی و دوم گسترش روابط بین‌المللی با کشورهای همسو که این موضوع زمینه افزایش صادرات را فراهم می‌کند.

به گزارش سازمان غذا و دارو، ایران در حال حاضر یکی از کشورهای پیشرو منطقه در تولید داروهای بیوتکنولوژیک است و سهم این محصولات از صادرات دارویی کشور بیش از ۸۰ درصد برآورد می‌شود.