شناسهٔ خبر: 75711370 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاد حوزه علمیه: فاطمه(س) الگوی مبارزه با نفاق و تحریف است

شیراز-ایرنا- استاد حوزه علمیه با تبیین الگوی فاطمی در مبارزه با انحراف، بیان کرد: حضرت زهرا(س) با خطبه‌های آتشین خود، چهره نفاق و تحریف‌گران حقیقت را رسوا ساخت و به ما آموخت که در برابر انحراف و ستمگری نباید سکوت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی آیت‌اللهی شامگاه جمعه در مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) که در مسجد صاحب‌الزمان(عج) جهرم برگزار شد، با اشاره به وجوب اطاعت از حضرت زهرا(س) اظهارکرد: بر اساس حدیث امام باقر(ع)، خداوند اطاعت از فاطمه(س) را بر همه بندگان واجب کرده است و کسانی که از ایشان اطاعت نکنند، از جرگه شیعیان خارج می‌شوند.

وی با اشاره به اطاعت معصومان از حضرت زهرا(س) افزود: حتی امیرالمؤمنین علی(ع) می‌فرمایند من از اوامر حضرت فاطمه(س) اطاعت می‌کنم؛ همچنین پیامبر(ص) در واپسین لحظات عمر شریفشان فرمودند یا علی! از آنچه فاطمه تو را به آن امر می‌کند، اطاعت کن.

این استاد حوزه با اشاره به اسوه بودن حضرت زهرا(س) برای امام زمان(عج) گفت: امام عصر(عج) می‌فرمایند در دختر رسول خدا برای من اسوه‌ای حسنه است؛ این نشان می‌دهد که فاطمه(س) تنها یک الگوی تاریخی نیست، بلکه راهنمای عملی برای همه عصرهاست.

آیت‌اللهی با برشمردن ویژگی‌های مبارزاتی حضرت زهرا(س) تاکید کرد: ایشان در برابر حکومت نفاق قیام کرد و با خواندن خطبه‌های فدکیه، چهره واقعی مدعیان دروغین خلافت را آشکار نمود؛ فاطمه(س) به ما آموخت که در برابر تحریف حقایق نباید سکوت کرد.

وی با اشاره به جنبه‌های اجتماعی سیره فاطمی افزود: داستان نذر حضرت زهرا(س) و اطعام مسکین، یتیم و اسیر، نشان می‌دهد که مبارزه با نفاق باید همراه با خدمت به محرومان باشد؛ ایشان حتی غذای افطار خود را به اسیری که با پیامبر(ص) می‌جنگید بخشیدند.

یادگار امام جمعه فقید جهرم در پایان با انتقاد از بی‌تفاوتی در برابر مشکلات جامعه گفت: از سیره فاطمی آموخته‌ایم که در برابر دردهای جامعه نباید سکوت کرد؛ مسئولان باید با صداقت و عمل‌گرایی به معضلات مردم پاسخ دهند.