شناسهٔ خبر: 75710802 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

توقیف لنج حامل سوخت قاچاق در جاسک - اکونیوز

اقتصاد ایران: جاسک - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک از توقیف یک لنج حامل سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی این شهرستان خبر داد و این عملیات با همکاری نیروی دریایی انجام شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد پارسانیا دادستان عمومی و انقلاب جاسک، عصر جمعه اظهار کرد: پس از انجام اقدامات اطلاعاتی در شب گذشته یک فروند لنج حامل سوخت قاچاق در حوزه مرکزی جاسک توقیف و چهار نفر دستگیر شدند.

وی افزود: طی بررسی‌های انجام شده و مستندات قطعی موجود، لنج توقیفی تا کنون بیش از پانزده و نیم میلیون لیتر سوخت قاچاق نموده است.

پارسانیا گفت: در لنج توقیفی تعداد زیادی لوله مخصوص انتقال سوخت قاچاق و چند دستگاه موتور روبین و میترینگ و همچنین یک دستگاه ماهواره استارلینک نیز کشف شد.

دادستان جاسک اضافه کرد: برای متهمین پرونده قضائی باعنوان اتهامی قاچاق سوخت به صورت سازمان یافته و سایر عناوین اتهامی مرتبط تشکیل و برخورد قاطع قانونی صورت خواهد گرفت و ضمناً با عنایت به اینکه لنج در یکی از ادارات دولتی به صورت مکرر تردد داشته و هنگام توقیف نیز در آن مرجع بوده لذا با مسئولین مربوطه متخلف نیز که اقدامات لازم بازدارنده قانونی انجام نداده‌اند برابر قانون برخورد خواهد شد.

برچسب‌ها: