شناسهٔ خبر: 75710535 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

هشدارمقام نظامی آلمان: روسیه می تواند همین فردا به ناتو حمله کند

رئیس فرماندهی عملیاتی نیروهای مسلح آلمان با توجه به امکانات و آمادگی بالای نظامی که در روسیه وجود دارد از توانایی مسکو برای حمله به ناتو سخن گفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، نیروهای مسلح آلمان حمله محدود روسیه به ناتو را از بسیار محتمل می دانند.

سپهبد الکساندر سولفرانک، رئیس فرماندهی عملیاتی نیروهای مسلح آلمان، در این باره گفت: باید بررسی کرد که روسیه در حال حاضر چه چیزهایی در اختیار دارد و با آن چه کاری می‌تواند انجام دهد.

به گفته وی بر این اساس، روسیه می‌تواند همین فردا در مقیاس کوچک‌تری به خاک ناتو حمله کند. این مقام آلمانی تاکید کرد: با تجدید تسلیحات بیشتر، یک حمله گسترده نیز تا سال 2029 قابل تصور است. وی تاکید کرد: با این حال، وقوع این حمله تا حد زیادی به اقدامات غرب بستگی دارد.

به گفته سولفرانک، حملات هیبریدی روسیه با هدف تحریک و آزمایش سرعت واکنش ناتو انجام می‌شود. وی تاکید کرد: یکی از ویژگی‌های این حملات این است که اغلب نمی‌توان آنها را به طور واضح به هیچ عامل خاصی نسبت داد.

این مقام ارتش آلمان این را شگرد روسیه دانسته و اعلام کرد که هدف این روش ایجاد عدم قطعیت، ترس، وارد کردن خسارت، جاسوسی و آزمایش است.

سولفرانک ارزیابی خود را بر اساس قدرت نیروهای مسلح روسیه انجام داده و گفت: با وجود تلفات جنگ اوکراین نیروی هوایی روسیه تا حد زیادی دست نخورده باقی ماندند. در حالی که نیروهای زمینی متحمل خساراتی شده اند تعداد تانک‌های جنگی آنقدر قابل توجه است که حمله محدود دیگری از قبل قابل تصور است.

سولفرانک به جهت‌گیری استراتژیک روسیه که تقریباً 20 سال است دنبال می‌شود، یعنی تغییر معماری امنیتی در اروپا، اشاره کرده و گفت: روسیه با وجود خسارات گسترده در جنگ علیه اوکراین، همچنان به اجرای این رویکرد ادامه می‌دهد.

وی افزود: ناتو تنها می‌تواند با تعیین خطوط قرمز روشن و عمل به عنوان یک عامل بازدارنده از طریق آمادگی کامل، با این امر مقابله کند.

به گفته سولفرانک، روسیه قصد دارد تعداد نیروهای خود را به 1.5 میلیون نفر افزایش دهد. علاوه بر این، او گفت که ناوگان روسیه در خارج از دریای سیاه هیچ خسارت قابل توجهی متحمل نشده است.

کارستن بروئر، بازرس کل نیروهای مسلح آلمان هم هشدار داده که رویارویی با روسیه از قبل در جریان است. وی تاکید کرد: ما در یک دوره گذار گرگ و میش زندگی می‌کنیم.

درخواست مقام ارتش آلمان بر لزوم آمادگی فوری برای جنگ احتمالی با روسیه

وی در کنفرانسی با حضور مقامات ارشد نظامی و غیرنظامی از آژانس‌های امنیتی آلمان، فوراً از آلمان و ناتو خواست تا برای جنگ احتمالی با روسیه به طور جامع آماده شوند.

ژنرال کارستن بروئر در این رویداد در برلین گفت: رویارویی با مسکو و متحدانش از قبل در جریان است. روسیه همچنان تهدید اصلی در اروپا است و همچنین شروع به درس گرفتن سیستماتیک از اشتباهات خود کرده است.

بروئر درباره جنگ آینده ای صحبت کرد، که با جنگ های قبلی متفاوت است.

وی تأکید کرد: روسیه هرگز نباید فرض کند که می‌تواند در جنگی با ناتو پیروز شود. بروئر ادامه داد: سال‌هاست که پایه‌های سیاست امنیتی در حال سست شدن است؛ اکنون سوال این است که آیا آنها پابرجا خواهند ماند یا خیر.

انتهای پیام/