شناسهٔ خبر: 75708998 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

هادی ساعی شایعه زندانی شدن ناهید کیانی را تکذیب کرد

صاحب‌خبر -

پس از تغییر سرمربی تیم ملی تکواندو زنان و انتصاب مهروز ساعی، شایعاتی درباره رفتار متفاوت با ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده، دو بازیکن تیم، در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد. این شایعات پس از حذف ناباورانه این دو بازیکن در مسابقات جهانی شدت گرفت.

هادی ساعی در توضیح ماجرا گفت: «ناهید کیانی قبل از مسابقات درخواست اتاق تک نفره کرد و حتی گفت خودش هزینه آن را می‌دهد. در تیم ملی چنین چیزی مرسوم نیست، اما برای آرامش او، تصمیم گرفتیم اتاقش تک نفره باشد. او تنها بازیکنی بود که چنین شرایطی داشت زیرا نیازهای روحی و روانی او را می‌شناختیم.»

وی ادامه داد: «بعد از مسابقات، ناهید ناراحت بود و نمی‌خواست غذا بخورد. نمی‌دانم به چه کسی گفته بود که خودم را در اتاق حبس کردم، اما در فضای مجازی شایعه شد که او زندانی شده و به او غذا ندادند!»

این واکنش رئیس فدراسیون، شایعه‌های منتشر شده درباره رفتار با ناهید کیانی را به طور رسمی رد کرد.