به گزارش جماران؛ ارتش لبنان در بیانیه ای پنجشنبه شب به تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب آن کشور واکنش نشان و هشدار داد که این تجاوزات با هدف برهم زدن ثبات و جلوگیری از اجرای توافق آتشبس صورت میگیرد.
ایرنا به نقل از شبکه المیادین نوشت، ارتش لبنان با صدور بیانیهای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی موج گستردهای از حملات را به مناطق و شهرکهای جنوب لبنان انجام داده است.
در بیانیه ارتش لبنان آمده است که این تجاوزات بخشی از سیاست ویرانگر اسرائیل است که هدف آن برهم زدن ثبات، گسترش ویرانی و تداوم جنگ در منطقه است.
ارتش لبنان تأکید کرد که حملات اخیر اسرائیل با هدف جلوگیری از استقرار کامل نیروهای ارتش در چارچوب اجرای توافق توقف اقدامات خصمانه صورت گرفته است.
در پایان این بیانیه آمده است که هماهنگی میان ارتش لبنان و نیروهای یونیفل (نیروهای حافظ صلح سازمان ملل) ادامه دارد و سطح همکاری و اعتماد میان دو طرف همچنان بالاست.
گفتنی است که رژیم صهیونیستی عصر پنجشنبه موج جدید حملات را علیه مناطقی در جنوب لبنان آغاز و ادعا کرد مواضع حزب الله را هدف قرار داده است.
خبرنگار الجزیره گزارش داد: رژیم صهیونیستی دو حمله هوایی علیه مناطق «عیتا الجبل» و «طیر دبا» در جنوب لبنان انجام داده است. منطقه «الطیبه» توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی بمباران شد.
خبرنگار المیادین نیز اعلام کرد: هواپیماهای اسرائیلی در مناطق مختلف جنوب لبنان در ارتفاع پایین در حال پرواز هستند.
منابع لبنانی میگویند خودروهای امدادی در حال حرکت به سمت مناطقی هستند که مورد هدف قرار گرفتند. ارتش رژیم صهیونیستی ساعتی قبل با هشدار به مردم جنوب لبنان ادعا کرد به زیرساختهای نظامی حزب الله در مناطق مختلف جنوب لبنان حمله خواهد کرد و هدف از آن مقابله با تلاشهای حزب الله برای از سرگیری فعالیت خود در جنوب لبنان است.