شناسهٔ خبر: 75706167 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزایش تصادفات شبانه در تهران؛ ۸ کشته در ۷ حادثه مرگبار در پایتخت

تهران - ایرنا - رییس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۷ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم آبان‌ماه به وقوع پیوسته که این تصادفات به علت بی‌توجهی رانندگان به جلو حین رانندگی و عبور عابران پیاده در محل‌های غیرمجاز بوده و این سوانح مرگبار جان ۸ نفر از جمله یک پاکبان شهرداری، راننده موتورسیکلت و چند عابر پیاده را گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سرهنگ مصطفی زینی‌وند روز جمعه با اشاره به حوادث رانندگی هفته‌ای که گذشت اظهار کرد: در روز شنبه ۱۰ آبان، ۲ فقره تصادف فوتی در تهران رخ داد. نخستین حادثه ساعت ۴:۴۰ بامداد در بزرگراه شهید حکیم به سمت شرق، قبل از بزرگراه شهید ستاری اتفاق افتاد که در آن یک خودرو سواری به علت عدم توجه به جلو با پاکبان شهرداری در حین نظافت معبر برخورد کرد و این فرد در اثر شدت جراحات جان باخت. دومین حادثه همان روز در ساعت ۱۰:۵۶ در بزرگراه ارتش، بعد از پل B۹ رخ داد که یک سواری سمند با عابر پیاده‌ای که به‌صورت غیرمجاز در حال عبور از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و عابر در دم جان سپرد.

وی افزود: در روز یکشنبه ۱۱ آبان، ساعت ۵:۵۰ بامداد، در مسیر شرق بزرگراه آزادگان بعد از مرتضی‌گرد، یک سواری پراید با خانمی حدود ۴۰ ساله که قصد عبور غیرمجاز از عرض بزرگراه را داشت برخورد کرد و وی نیز در دم جان باخت. همچنین در روز دوشنبه ۱۲ آبان، دو تصادف فوتی دیگر گزارش شد؛ در ساعت ۸ صبح در خط ویژه بزرگراه امام علی (ع) قبل از پل شهید زین‌الدین، که طی آن موتورسیکلتی حین سبقت غیرمجاز از اتوبوس BRT واژگون شد و راننده‌ آن جان باخت.

وی اضافه کرد: همچنین در دیگر تصادف در ساعت ۱۰:۳۵ همان روز در بزرگراه آزادگان به غرب، قبل از دورگرد الغدیر، رخ داد که در آن یک سواری تیبا با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز بود برخورد کرد و عابر در دم فوت شد.

افزایش تصادفات شبانه در تهران؛ ۸ کشته در ۷ حادثه مرگبار در پایتخت

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ همچنین از وقوع ۲ مورد تصادف مرگبار دیگر در بامداد چهارشنبه ۱۴ آبان خبر داد. نخستین حادثه در ساعت ۱:۱۵ نیمه‌شب در بزرگراه شهید نواب محدوده خیابان شهید صفدری رخ داد که در آن یک سواری تیبا حین لایی‌کشی و حرکات مخاطره‌آمیز با موتورسیکلتی برخورد کرد و راننده موتورسیکلت جان باخت.

وی افزود: دومین حادثه در ساعت ۱:۲۰ همان شب در زیرگذر شهید محلاتی بزرگراه امام علی (ع) اتفاق افتاد که یک دستگاه تاکسی پژو ۴۰۵ به علت تخطی از سرعت مطمئنه با ستون‌های پل برخورد کرد و راننده و سرنشین جلو در دم فوت شدند، ۲ سرنشین عقب نیز مجروح و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند. در این حادثه به متولی راه نیز به دلیل عدم ایمن‌سازی ستون‌های پل سهم تقصیر داده شد.

سرهنگ زینی‌وند با تاکید بر اهمیت رعایت مقررات رانندگی در ساعات شبانه، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه حرکت کرده و توجه کامل به مسیر پیش‌رو داشته باشند. همچنین هشدار داد که عبور عابران از عرض بزرگراه‌ها ممنوع بوده و خطر مرگ یا جراحات شدید را به دنبال دارد. به همین واسطه عابران تنها از گذرگاه‌های ایمن و غیرهم‌سطح برای عبور از عرض بزرگراه‌ها استفاده کنند.