شناسهٔ خبر: 75704649 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

درخواست یونیفل از رژیم صهیونیستی برای توقف فوری حملات به لبنان

فرماندهی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان(یونیفل) از رژیم صهیونیستی خواست فورا حملات خود را به لبنان متوقف کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، فرماندهی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) اعلام کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی علیه لبنان نقض واضح قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت است. اسرائیل باید فورا این حملات و نقض این قطعنامه متوقف کند.

طبق گزارش المیادین، یونیفل تاکید کرد: این حملات در زمانی صورت می‌گیرد که نیروهای مسلح لبنان عملیات کنترل سلاح و زیرساخت غیرقانونی را اجرا می‌کنند.

هرگونه اقدام نظامی به ویژه در این سطح از گستردگی و ویرانگری جان غیرنظامیان را تهدید می‌کند و پیشرفت حاصل شده به سمت راهکار سیاسی و دیپلماتیک را از بین می‌برد.

پیش از این «ژوزف عون» رییس جمهور لبنان در واکنش به سلسله حملات روز پنجشنبه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان گفت: آنچه اسرائیل امروز در جنوب لبنان انجام داد، طبق قوانین بین‌المللی یک جنایت کامل و یک جنایت سیاسی فجیع است.

وی افزود: هر بار که ما آمادگی خود را برای مذاکرات صلح ابراز می‌کنیم، اسرائیل تجاوزات خود را تشدید می‌کند.

رژیم صهیونیستی طی چند روز گذشته حملات شدیدی را به جنوب لبنان انجام داده است. همچنین آمریکا به ارتش لبنان یک ماه مهلت داده است تا انحصار سلاح را اجرا کند در غیر این صورت رژیم صهیونیستی دور جدیدی از جنگ را آغاز خواهد کرد.