کیکاوس عزیزینسب روز جمعه در تشریح اقدامات انجام شده به ایرنا، گفت: کابلهای برق ایستگاه پمپاژ آب روستای «بیاشوش» به علت سوختگی از مدار خارج شده بود که با تلاش مستمر نیروهای فنی در کوتاهترین زمان ممکن، کابلهای آسیبدیده جایگزین و ایستگاه مجدداً وارد مدار بهرهبرداری شد و آب شرب این روستا به حالت پایدار بازگشت.
او افزود: همچنین در روستای صفیآباد بر اثر رانش زمین، لوله اصلی ۳۲ اینچ دچار شکستگی و موجب قطع آب این روستا شده بود که با تلاش اکیپ حوادث و اتفاقات آبفا، ۳۲۰ متر لوله تعویض و ۱۲ فقره انشعاب استانداردسازی شد که با انجام این اقدامات، جریان آب پایدار ۸۰ خانوار دوباره برقرار شد.
مدیر امور آبفای جوانرود در ادامه از تعویض الکتروپمپ شناور مجتمع آبرسانی خانمآباد خبر داد و گفت: با تعویض پمپ سوخته این ایستگاه، مشکل قطع آب ۱۰ روستای زیرپوشش این مجتمع با جمعیتی افزون بر هزار و ۵۰۰ نفر مرتفع و آب پایدار به شبکه بازگشت.
عزیزینسب ضمن قدردانی از همکاری و صبوری مردم در زمان انجام تعمیرات، بر ضرورت صرفهجویی در مصرف آب تأکید کرد و گفت: مدیریت مصرف آب نیازمند مشارکت همگانی است و نقش مردم در حفظ این منبع حیاتی بسیار تعیینکننده است.
او در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه شکستگی یا نشت آب، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۲۲ (مرکز حوادث و اتفاقات شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه) اطلاع دهند.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزارنفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.