شناسهٔ خبر: 75704208 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست شهر فرودگاهی امام:

ترمینال فرودگاه امام بازسازی و به‌روزآوری می‌شود

تهران- ایرنا- سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از برنامه‌ریزی برای بازسازی و به‌روزآوری ترمینال یک فرودگاه امام خبر داد.

صاحب‌خبر -

رامین کاشف آذر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درخصوص اولویت‌های کاری خود افزود: با وجود زحماتی که تاکنون از سوی همه مدیران پیشین فرودگاه امام کشیده شده، اما ترمینال فعلی این فرودگاه نیازمند توجه بیشتر و بازآفرینی است.

وی بیان‌داشت: طراحی مجدد و بازآفرینی ترمینال یک این فرودگاه در دستور کار است تا شاهد فضای مطلوب‌تری برای خدمات رسانی به مسافران باشیم.

کاشف آذر با اشاره به مشکلات و نقاط ضعف ترمینال یک، خاطرنشان‌کرد:‌ از آنجایی که این ترمینال همواره زیر بار مسافر است، به روز رسانی آن زمان بر خواهد بود.

وی ادامه‌داد: تاکنون با بیش از ۱۰ شرکت طراح مذاکراتی در همین زمینه انجام شده که برخی از آنها طرح‌های خود را نیز ارائه داده‌اند.

سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: پس از ارائه همه طرح‌ها، با انجام فرآیند داوری بهترین طرح برای اجرا گزینش خواهد شد.

وی با بیان اینکه بازآفرینی و بهسازی این ترمینال نیازمند هزینه بالایی است، اضافه‌کرد: این مهم در چند فاز تعریف و انجام خواهد شد تا این فرودگاه که پیشانی کشور بوده و همه مسافران خارجی و داخلی آن را می‌بینند، در شان نام معمار کبیر انقلاب و در شان ایران باشد.