شناسهٔ خبر: 75699638 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

واحدهای مسکن ملی آماده در چهارمحال و بختیاری سریعتر تحویل داده شوند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توافق و حل و فصل موضوع مسکن ملی به نفع متقاضیان و پیمانکاران ضروری است، گفت: واحدهایی که آماده تحویل هستند، نباید بدون دلیل به تأخیر بیفتند. تسریع در تحویل واحدها ضروری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد،  سید نصرالدین صالحی، در جلسه بررسی وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در استان، اظهار داشت: سیاست دستگاه قضایی در موضوعات مهم و ملی، از جمله مسکن ملی، بر حل و فصل و توافق استوار است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری، گفت: هدف ما این است که مسائل پروژه‌های مسکن ملی به نحوی مدیریت شود که به نفع همه طرف‌ها باشد. توافق و مصالحه به نفع متقاضیان، پیمانکاران و دستگاه‌های دولتی، راهکار مؤثر برای پیشبرد پروژه‌هاست و جلوگیری از طولانی شدن اختلافات، ضررها را به حداقل می‌رساند.

صالحی افزود: اگر مسائل مهم و ملی تنها با برخوردهای قضایی و بدون توافق مدیریت می‌شد، ممکن بود ضررهای فراوانی به عموم مردم وارد شود، اما با بلوغ و تدبیر، چنین مسائل مهمی به شیوه‌ای منطقی و توافقی حل می‌شود.

وی ادامه داد: هر پروژه باید به صورت جداگانه بررسی و تصمیم‌گیری شود و نمی‌توان یک تصمیم کلی برای همه پروژه‌ها اتخاذ کرد. کارشناسی‌ها نشان داده که برخی روش‌های محاسبه، از جمله مالیات بر ارزش افزوده، می‌تواند به نحوی متعادل و منصفانه به نفع متقاضیان اعمال شود و از یکسو نیز حق پیمانکاران حفظ شود.

صالحی تصریح کرد: واحدهایی که آماده تحویل هستند، نباید بدون دلیل به تأخیر بیفتند. متقاضیان حق دارند واحدهای خود را دریافت کنند و پیمانکاران نیز نمی‌توانند تحویل این واحدها را به تأخیر اندازند. با اخذ تضامین و وثایق مناسب، می‌توان این فرآیند را به نفع همه طرف‌ها پیش برد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با تأکید بر اهمیت همکاری و همدلی بین متقاضیان، پیمانکاران و مسئولان، گفت: تسریع در تحویل واحدها، اجرای شیوه‌نامه‌های مالی، و پرداخت تسهیلات به دهک‌های مختلف جمعیت، همه باید با هدف تأمین عدالت و حمایت از اقشار کم‌درآمد و کارگری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر اختلافات ادامه یابد و طرف‌ها بر مواضع خود پافشاری کنند، مسیر قانونی می‌تواند ورود پیدا کند، اما این مسیر زمان‌بر است و ضرر متقاضیان و سایر ذی‌نفعان را افزایش می‌دهد. بنابراین، بهترین راهکار حرکت به سمت توافق جمعی و حل و فصل سریع مسائل است.

انتهای پیام/7540