شناسهٔ خبر: 75695560 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده مردم اصفهان در مجلس:

شرق اصفهان ظرفیت تبدیل‌ شدن به قطب فرهنگی و صنعتی کشور را دارد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری عزم و اراده برای احیای این منطقه و حل مشکلات دیرینه آن قابل مشاهده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس مقتدایی امروز _پنجشنبه پانزدهم آبان_ در آئین کلنگ‌زنی پروژه‌های زیر ساختی شهرک صنعتی ورزنه اظهار کرد: منطقه شرق اصفهان، علاوه‌بر جایگاه ممتاز فرهنگی و تمدنی در حوزه‌های گوناگون از جمله اجتماع، مردم‌داری، گردشگری و صنعت، ظرفیت‌های فراوانی در دل خود جای داده است و اگر جاده ابریشم را معیار قرار دهیم، این منطقه هم‌اکنون نیز نشانه‌هایی از هویت تاریخی و فرهنگی را در خود حفظ کرده است؛ در زمینه کشاورزی نیز شرق اصفهان چیزی از منطقه کارون کم ندارد، جز آنکه در طول سالیان گذشته، به‌دلیل بی‌تدبیری‌ها و سوءمدیریت‌های تاریخی که محدود به یک دولت خاص هم نیست عقب‌ماندگی‌هایی رخ داده است و امروز وارث مجموعه‌ای از کارهای بر زمین مانده‌ایم.

وی افزود: همه ما فریادها و مطالبات مردم منطقه را شنیده‌ایم، اما آنچه اهمیت دارد «اقدام و عمل» است و هر کار بزرگی زمان‌بر است، اما شرط تحقق آن، عزم و اراده است و امروز باید با اطمینان بگویم که این عزم بیش از هر زمان دیگری در میان مسئولان دیده می‌شود و با امید پیش می‌رویم؛ یاد دارم در دوره نهم مجلس، برای اثبات ضرورت ورود شورای عالی آب به موضوع زاینده‌رود تلاش بسیاری شد؛ در آن زمان زاینده‌رود را (رودخانه‌ای محلی) می‌دانستند و پس از پیگیری‌های فراوان مشخص شد که از زمان تفکیک استان‌ها، هیچ‌کس به‌طور رسمی ثبت نکرده بود که این رودخانه متعلق به سه استان اصفهان، یزد و چهارمحال است و همان‌جا بود که پایه مصوبات ۹ ماده‌ای گذاشته شد که امروز مبنای پیگیری‌های ملی قرار دارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکنون مسئله آب اصفهان، در سطح کشور به‌صورت روزانه مورد توجه و بررسی قرار می‌گیرد و هرچند در برخی بخش‌ها ناکارآمدی‌هایی وجود دارد، اما در جلسات متعدد با رئیس‌جمهور، معاون اول و وزیر نیرو، این موضوعات را به‌طور شفاف مطرح کرده‌ایم؛ منطقه شرق اصفهان، شامل چند شهرستان و بخشی از خود شهر اصفهان است و از نظر ظرفیت‌های گردشگری، حمل‌ونقل، صنعتی، کارگری و تولیدی، جایگاهی برجسته دارد و این منطقه می‌تواند خاستگاه حرکتی نو در مسیر توسعه و پیشرفت باشد؛ اگر امروز با همت آغاز کنیم، ثمرات آن در سال‌های آینده نمایان خواهد شد.

مقتدایی ادامه داد: امروز شرق اصفهان در کانون توجه است و به‌عنوان نمایندگان مردم، با انسجام و هم‌بستگی کامل در پیگیری امور منطقه تلاش می‌کنیم و می‌دانیم که کارهای فراوانی بر زمین مانده، اما با تلاش مضاعف و همدلی، می‌توان آینده‌ای روشن برای منطقه رقم زد. از کشاورزان و همه فعالان بخش تولید، چه در صنعت و چه در کشاورزی، تشکر و بابت کاستی‌ها و تقصیرات، عذرخواهی می‌کنیم، یقین بدانید که شبانه‌روز در تلاش هستیم و هم مسئولان استان و هم ما، هر جا امکان اقدام بوده، پای کار ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد.