شناسهٔ خبر: 75694170 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

برگزاری نمایشگاه‌های هنری در نبود «ناصر آراسته»

تهران- ایرنا- گالری های هنری ایران در سوگ از دست دادن ناصر آراسته، هنرمند نقاش، از فردا (جمعه، ۱۶ آبان) رویدادهای هنری خود را میزبانی خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، جامعه هنری ایران پاییز امسال هنرمندان بزرگی چون ناصر آراسته، واحد خاکدان و رضا یحیایی را از دست داده است، در میان خبر درگذشت آراسته، فردا جمعه گالری‌های هنری، میزبان رویدادهای هنری خواهند بود.

این افتتاحیه‌ها شامل برپایی نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی نقاشی، حجم، عکس و غیره است که در ادامه این برنامه‌ها را مرور می‌کنیم.

نمایشگاه انفرادی علی فقیهی با عنوان "درون سفید" و نمایشگاه گروهی هدایت صحرایی و حمیدرضا کرمی با عنوان "میدانِ حیرت" از روز جمعه (۱۶ آبان ماه) تا ۵ آذر ماه در گالری آداپا برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه‌های هنری در نبود «ناصر آراسته»

"پیله خویشتن" عنوان نمایشگاه انفرادی علی فلاح با گردآوری مژده حسینی در گالری سیحون از ۱۶ تا ۲۸ آبان ماه برگزار خواهد شد.

همچنین گالری یافته میزبان نمایشگاه گروهی هنرمندان خودآموخته با نام "خودیافته" از ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه است.

گالری زاغ بنفش در شهر بجنورد از ۱۶ تا ۲۷ آبان ماه نمایشگاه گروهی نقاشی "تمایز نگاه" را میزبانی می کند.

نمایشگاه گروهی عکس با عنوان "فاین‌آرت" با گردآوری محمدعلی سعیدی از ۱۶ تا ۲۷ آبان ماه در گالری ایوان سفید برگزار خواهد شد.

نمایشگاه انفرادی افسانه مدیر امانی با عنوان "بی‌وقفه" از ۱۶ تا ۲۷ آبان ماه در گالری بستان برپا می‌شود.

نمایشگاه گروهی "رودررو" با گردآوری سعید دولتی از ۱۶ تا۳۰ آبان ماه به میزبانی گالری سپند برگزار خواهد شد.

گالری با از ۱۶ آبان تا ۳۰ آبان ماه نمایشگاه انفرادی نقاشی مرضیه رحیمی با عنوان "حافظه" را میزبانی می‌کند.

نمایشگاه انفرادی محمود محمودی با عنوان "محمود محمودی" از ۱۶ آبان ماه تا ۴ آذر ماه در گالری "اعتماد ۱" برپا خواهد شد.

نمایشگاه انفرادی گلناز گلشن با عنوان "غرق در خیالبافی" در گالری سو (طبقه دو) از ۱۶ آبان ماه تا جمعه ۷ آذر برپا می‌شود.

برگزاری نمایشگاه‌های هنری در نبود «ناصر آراسته»

گالری خط سفید از ۱۶ تا ۲۶ آبان ماه نمایشگاه انفرادی نقاشی علی‌شهرام پایمردی با عنوان "درج پندار" را میزبانی می‌کند.

"فراموشی‌های معلق" عنوان نمایشگاه انفرادی شادی اثنی‌عشری از ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه در گالری نیان برپا می‌شود.

نمایشگاه گروهی "بزم در بزم ۱" از ۱۶ تا ۲۳ آبان ماه در گالری بزم برگزار می‌شود.

گالری سو از ۱۶ آبان ماه تا ۷ آذرماه "قهرمان بودن کافی نیست، پهلوان باش" نمایشگاه انفرادی علی ملک را میزبانی می‌کند.

برگزاری نمایشگاه‌های هنری در نبود «ناصر آراسته»

"پیچازی" نمایشگاه انفرادی حسین تمجید از ۱۶ تا ۲۷ آبان ماه در گالری هما برگزار می‌شود.

"کالبد معلق" نمایشگاه انفرادی ژاله اخلاقی در گالری اِو از ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه، برپا خواهد بود.

نمایشگاه انفرادی نقاشی، حجم از آتنا دادرس با عنوان "جهان زیرین" از ۱۶ تا ۲۵ آبان ماه در گالری نقش نگار برپا می‌شود.

گالری ارغوان در شهر رشت از ۱۶ تا ۲۱ آبان ماه میزبان نمایشگاه انفرادی نقاشی مهفام یکرنگ صفاکار با نام "پیشروی" است.

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «جلوه‌ هنر برج آزادی»، از روز جمعه (۱۶ آبان) تا ۲۲ آبان‌ماه در کافه‌گالری مجموعه فرهنگی‌هنری برج آزادی تهران برگزار می‌شود.

"رَست و خیز" عنوان نمایشگاه انفرادی نقاشی، نیوشا نیوژپور با همکاری سجاد باغبان ماهر به میزبانی گالری شیرین از ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه است. این گالری در همین تاریخ نمایشگاه آثار حجم مسعود سهیلی نژاد با عنوان "خسرو، کو تا شیرین" را میزبانی می‌کند.

از ۱۶ آبان ماه تا شنبه اول آذر ماه گالری بینش میزبان نمایشگاه گروهی "آرتیست بوک" است.

نمایشگاه «نقش چوب» (شبکه‌های چوبی) مجموعه‌ای از آثار عباس یزدی‌پور امروز پنجشنبه تا ۲۵ آبان‌ ماه در گالری ۲ فرهنگسرای ارسباران برپا می‌شود.

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «روایت» به کیوریتوری آیناز زارعی از ۱۶ تا ۲۰ آبان ماه در گالری خورشید برگزار می‌شود.

همچنین نمایشگاه آثار هربرت کریم مسیحی از امروز ۱۵ آبان ماه در نگارخانه شماره ۲ مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برپا می‌شود.

گزارش از صبا موسوی