شناسهٔ خبر: 75692870 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد

فیلم/ مریم کاویانی از روزهایی که پرستار بود می‌گوید: من 47 تا مرگ رو به چشم خودم دیدم.../ چیزی که توی همشون مشترک بود این بود که لحظه مرگ...!

ویدیویی از صحبت های مریم کاویانی بازیگر و پرستار را مشاهده بفرمایید.

صاحب‌خبر -

مریم کاویانی که از چهره‌های شناخته‌شده عرصه سینما و تلویزیون ایران است، در تاریخ اول تیرماه 1349 در شهر اهواز به دنیا آمده. او دارای مدرک کارشناسی ارشد پرستاری است و پیش از ورود به دنیای هنری، به شغل پرستاری مشغول بود.

مسیر هنری مریم کاویانی

1381 آغاز کرد و با ایفای نقش در فیلم «رویای جوانی» وارد دنیای سینما شد. همچنین نقش‌آفرینی برجسته او در سریال «او یک فرشته بود» و بازی در نقش رعنا، او را به شهرت فراوانی رساند.

مریم کاویانی در برنامه برمودای کامران نجف‌زاده

ویدیویی که در بالا مشاهده کردید، بخشی از حضور این بازیگر در برنامه برمودا به تهیه کنندگی کامران نجف زاده است. در این برنامه او درباره تجاربش در دوران پرستاری صحبت کرده و لحظه‌های تلخ و شیرین این حرفه را به اشتراک گذاشته است.

 

برچسب‌ها: