شناسهٔ خبر: 75691501 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر توفاحیجه دستوری از شرق اروپا با طعم سیب و گردو

توفاحیجه نوعی دسر اصیل و مشهور شرق اروپا است که از ترکیب سیب با مواد میانی گردو، کره و نوعی شربت تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسرها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منوهای خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. توفاحیجه یکی از مشهورترین دسرهای سنتی شرق اروپا و کشور بوسنی و هرزگوین است که اصالت آن به امپراطوری عثمانی بازمی‌گردد.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر تریلچه؛ محبوب‌ترین دسر ترکیه

نام این دسر از واژه عربی «تفاح» به معنای سیب پخته و شیرین گرفته شده و درواقع نوعی سیب پخته در شربت است که داخلش را با گرد و کره و عسل پر می‌کنند. دسر تفاحیجه با لطافت سیب و عطر دارچین طعم بسیار دلچسبی دارد. توفاحیجه دسری بسیار ساده است و در کشور بوسنی هرزگوین نماد مهمان‌نوازی است که معمولا در ایام جشن و عروسی‌ها تهیه و سرو می‌شود. اگر دوست دارید این دسر شکم پر خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه توفاحیجه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه توفاحیجه
سیب شیرین و سفت: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
گردو خرد شده: ۱ پیمانه
کره: ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
عسل: به میزان دلخواه
خامه فرم گرفته برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه توفاحیجه

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه دسر توفاحیجه دستوری از شرق اروپا با طعم سیب و گردو

در این دسر باید سیب به صورت درسته و کامل باشد، بنابراین سیب‌ها را پوست کنید و هسته‌های وسط سیب را با کمک ابزار مخصوص از وسط خارج کنید طوری که وسط سیب کمی خالی و شکل کامل سیب حفظ شود.

شکر، آب و دارچین را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا کم کم شروع به جوشیدن کند و شربتی با قوام به دست بیاید.

سیب‌ها را به صورت درسته داخل شربت قرار بدهید و حدود ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.

دقت کنید که سیب داخل شربت وا نرود و از هم نپاشد، بنابراین حتما باید حرارت ملایم باشد و سیب بیش از حد داخل شربت باقی نماند.

تبلیغات
در مرحله بعد گردو خرد شده را با کره به دمای محیط رسیده و عسل مخلوط کنید.

سیب‌ها را به آرامی از شربت خارج کنید و داخل ظرف سرو بچینید و توی حفره میانی سیب را با با مخلوط گردو و کره و عسل پر کنید و مقداری شربت گرم روی سیب‌ها بریزید.

بعد از اینکه سیب‌ها کاملا خنک شد، می‌توانید روی آنها را با خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم شیرین و مربا تزیین کنید.

این دسر را می‌توانید به دو صورت گرم و سرد سرو کنید، نوش جان.

برچسب‌ها: