شناسهٔ خبر: 75687678 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

طلایی‌مقدم: پژوهش و هوش مصنوعی محور توسعه شهری و روستایی در استان یزد

یزد- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با تاکید بر ضرورت به‌کارگیری هوش مصنوعی در مدیریت شهری، از تدوین شاخص‌های ارزیابی شهر هوشمند و تشکیل کمیته‌های تخصصی پژوهش خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی طلایی مقدم، عصر چهارشنبه در نشست شورای پژوهش مدیریت شهری و روستایی استان، بر ضرورت جدی گرفتن پژوهش و به‌کارگیری هوش مصنوعی در مدیریت شهری و روستایی تأکید و بیان کرد: باید به کارهای پژوهشی در استان بها بدهیم و بحث هوش مصنوعی را جدی بگیریم.

وی همچنین بر تقویت ارتباط دانشجویان با پروژه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی آموزشی در حوزه هوش مصنوعی برای شهرداری‌ها و دهیاران تأکید کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، همچنین آمادگی خود را در امر مشارکت در کمیته‌های تخصصی شورای پژوهش اعلام کرد.

تصمیم‌گیری درباره طرح مطالعاتی تدوین شاخص‌های ارزیابی شهر هوشمند با تأکید بر هوش مصنوعی، نحوه ارزیابی طرح‌های تحقیقاتی ارزشمند، و تشکیل کمیته تخصصی پژوهش ذیل شورای پژوهش استان از دستور کارهای مهم این جلسه بود. همچنین، تفویض اختیارات شورا برای تصمیم‌گیری در خصوص طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی مورد تأکید قرار گرفت.