شناسهٔ خبر: 75683570 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

هک پلتفرم برنامه‌های کاری وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی

سوابق وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، مورد نفوذ امنیتی خطرناکی قرار گرفت که امکان دسترسی به برنامه کاری، یادداشت‌های روزانه و یادداشت‌های سیاسی و امنیتی وزیر را در طول دو سال گذشته فراهم کرد.

صاحب‌خبر -
هک پلتفرم برنامه‌های کاری وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه «یدیعوت آحارونوت» سوابق «ایتامار بن گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را که هک شده‌اند، «یک پلتفرم الکترونیکی توصیف کرد که شامل جلسات کاری و دیدار‌های برنامه‌ریزی شده وزیر، از جمله محل برگزاری آنها، همراه با وظایف امنیتی و سیاسی می‌شود که او به خود و نزدیکانش محول کرده است».

روزنامه‌نگار «اوری کوهن»، آنچه در دفتر بن‌گویر رخ داد را «یک خلأ امنیتی خطرناک و بی‌سابقه در وزارت‌خانه‌ای دانست که قرار است مسئول امنیت داخلی اسرائیل باشد».

پس از این نقص امنیتی، یادداشت‌های روزانه بن‌گویر، از جمله ایمیل‌ها و حساب‌های شبکه‌های اجتماعی او، در دسترس همگان قرار گرفت.

بر اساس گزارش روزنامه‌ی عبری، یادداشت‌های روزانه بن‌گویر حاوی خلاصه‌ها و نکاتی بود که وزیر پس از ملاقات با شخصیت‌های امنیتی و سیاسی و همچنین روزنامه‌نگاران و تحلیلگران، آنها را نوشته بود.

پس از نفوذ به پلتفرم الکترونیکی، موضوعاتی که ذهن وزیر را به خود مشغول کرده بود، از جمله برداشت‌های او از دیدار‌های خصوصی‌اش با ده‌ها خبرنگار، سردبیر و تحلیلگر در روزنامه‌های طیف‌های مختلف سیاسی و امنیتی، آشکار شد.

از جمله این دیدارها، ملاقات بن‌گویر در ۱۷ مارس گذشته با روزنامه‌نگار صهیونیستی «عامیت سیگال» بود. وزیر پس از این ملاقات نوشت: «ما عمیقاً درباره مشکل عدم بازگشت اسرائیل به جنگ بحث کردیم.» او درباره برداشت خود از مهمان افزود: «سیاست نتانیاهو، سیگال را خسته کرده است، یا اینکه سیگال خودش را خسته می‌کند.»

تقریباً یک ماه پس از تصدی وزارت امنیت داخلی، بن‌گویر با «اور تسِیلکوفنیک» مدیرعامل وبگاه «واللا» ملاقات کرد و از این دیدار ابراز رضایت کرد و گفت: «او تأثیر بسیار خوبی می‌گذارد، ما می‌توانیم با او کار کنیم».

بن‌گویر پس از صحبت با «اسرائیل تویتو»، مدیر و سردبیر شبکه «i۲۴NEWS»، در اواسط فوریه گزارش داد که جلسه خوب بوده و آنها توافق کردند که «به همکاری با یکدیگر ادامه دهند».

از دیگر دیدار‌های قابل توجه که در یادداشت‌های روزانه قابل مشاهده است، ملاقات بن‌گویر با سرتیپ ذخیره «اریز واینر» بود که پس از افشای ارتباطاتش با «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در ماه مارس، به دلیل از دست دادن اسناد طبقه‌بندی‌شده، از ارتش اخراج شد.

بلافاصله پس از اخراج واینر، بن‌گویر یادداشت خود درباره این ملاقات را ثبت کرد: «ملاقات عالی، مردی بسیار خوب، در آینده به او فکر خواهیم کرد.»

دفتر بن‌گویر به نیابت از او، از اظهار نظر در مورد نفوذ به این پلتفرم خودداری کرد و تنها به این نکته اکتفا کرد که «یادداشت‌های روزانه وزیر امنیت داخلی تأیید می‌کند که او یکی از فعال‌ترین وزرایی است که این منصب را بر عهده داشته و برای اسرائیلی‌ها کار می‌کند».