شناسهٔ خبر: 75681736 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

شرکت آب منطقه‌ای تهران:

حجم ذخایر آبی سد کرج بسیار ناچیز است؛ تنها ۴ یا ۵ میلیون مترمکعب دیگر از این سد قابل برداشت است

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه "حجم ذخایر آبی سد کرج بسیار ناچیز است و تنها ۴ یا ۵ میلیون مترمکعب دیگر از این سد قابل برداشت است"، گفت: ما در شهر و استان تهران، کمک و همراهی مردم را در مدیریت بهینه مصرف آب خواستاریم.

صاحب‌خبر -

تسنیم: معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه "حجم ذخایر آبی سد کرج بسیار ناچیز است و تنها 4 یا 5 میلیون مترمکعب دیگر از این سد قابل برداشت است"، گفت: ما در شهر و استان تهران، کمک و همراهی مردم را در مدیریت بهینه مصرف آب خواستاریم.
 
حبیبی، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران، اظهار داشت: یکی از سدهای مهم تهران سد امیرکبیر است که درحال حاضر حجم آب پشت این سد را 14 میلیون مترمکعب برآورد می‌کنیم.
 
وی افزود: میزان ذخایر آبی سد امرکبیر نسبت به سال گذشته، کاهش محسوس و معناداری دارد؛ به‌نحوی که در زمان مشابه سال گذشته حجم آب سد 86 میلیون مترمکعب وده و در مقایسه با این دو عدد، اثر پنج‌سال خشکسالی مداوم بر این سد را به‌طور محسوس می‌توانیم مشاهده کنیم.
 
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران تصریح کرد: مهمترین بحث این است که شهروندان در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و در این کار مهم مشارکت داشته باشند که منابع آبی در اختیار را با صرفه‌جویی به‌بهترین نحو مصرف کنند.
 
وی ادامه داد: امیدواریم شاهد بارش‌هایی باشیم در ادامه سال آبی که این نقص و کسری جبران شود.
 
حبیبی با اشاره به ضرورت همراهی و مشارکت مردم در شرایط سخت آبی گفت: از مردم باید قدردانی کرد که همواره در شرایط مختلف، مسائل را به‌بهترین نحو مدیریت کرده‌اند و انتظار این است که در شرایط خشکی پاییز امسال نیز در مدیریت مصرف آب، توجه لازم را داشته باشند؛ ما در شهر و استان تهران هم، کمک و همراهی مردم را در مدیریت بهینه مصرف آب خواستاریم.
 
وی افزود: الان سد کرج حدود 85 درصد مخزن آن خالی است، ما در برداشت آب بیشتر به کیفیت آب توجه می‌کنیم، اما در سد کرج تنها حدود 4 یا 5 میلیون مترمکعب دیگر امکان استحصال آب وجود دارد.
 
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که حجم ذخایر آبی سد کرج بسیار ناچیز است و نیازمند است که مدیریت شود.