شناسهٔ خبر: 75681348 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

انصاری: سازمان استاندارد توجه ویژه‌ای به واحدهای تولیدی قزوین دارد

قزوین - ایرنا - رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به جایگاه ویژه صنعتی و اقتصادی استان قزوین، از برنامه‌های تحولی این سازمان برای حمایت از واحدهای تولیدی، توسعه صادرات و استقرار سیستم‌های نوین کیفیت در این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزانه انصاری روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی و مدیران کنترل کیفیت نمونه استاندارد استان قزوین، با اشاره به پیشینه تاریخی و ظرفیت‌های صنعتی و گردشگری قزوین، اعلام کرد: این استان به عنوان یک قطب اقتصادی پیشرو در کشور مورد توجه است و برنامه‌های تحولی سازمان استاندارد با نگاهی ویژه به آن تدوین می‌شود.

وی با اشاره به وجود چهار هزار واحد تولیدی صنعتی در قزوین و نزدیکی این استان به تهران، گفت: در برنامه‌های تحولی، نگاه ویژه‌ای به قزوین خواهیم داشت و موضوعاتی مانند دیپلماسی اقتصادی، شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه صادرات با همکاری اداره استاندارد پیگیری می‌شود.

انصاری با تاکید بر لزوم تمرکز بر کار بیشتر به جای سود محوری برای به حرکت درآوردن چرخه اقتصادی، افزود: در سازمان استاندارد که کیفیت را حق مردم می‌داند، برنامه‌ها به گونه‌ای تدوین می‌شود که این حق به خوبی ادا شود.

وی به ضرورت به‌روزرسانی سیستم‌ها و همگرایی با تحولات جهانی اشاره کرد و گفت: برخی صنایع قزوین نیازمند نوسازی و اصلاح فرآیندهای کهنه هستند و باید برای این موضوع برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

رییس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه ما باید در کنار صنایع باشیم تا برنامه‌های تسهیل‌گری را اجرایی کنیم، بر لزوم کاهش موازی‌کاری‌ها و مقررات پرهزینه تاکید کرد و گفت: برای این منظور، تشکیل شورای حکمرانی کیفیت در دستور کار قرار دارد.

انصاری همچنین به تاثیر استانداردها در افزایش تولید ناخالص ملی تا پنج درصد اشاره کرد و گفت: تسهیل تجارت و صادرات با رویکرد آینده‌نگرانه، از محورهای اصلی برنامه‌های تحولی سازمان است.

وی از برنامه‌ریزی برای تفویض اختیار بیشتر به استان‌ها خبر داد و گفت: امروز با بخشی‌نگری نمی‌توان کارها را پیش برد و باید این اتفاق در ساختار استان‌ها رخ دهد.

انصاری بر گسترش تعامل با بخش خصوصی از طریق مجمع تشخیص استاندارد و اجرای تحول دیجیتال تاکید کرد و گفت: باید برنامه تضمین کیفیت به صورت برخط بین صنعت و استاندارد اجرا شود تا هزینه‌های اضافی کاهش یابد.

وی همچنین بر لزوم توسعه گواهینامه‌های دیجیتال و تحول نیروی انسانی از طریق آموزش تاکید کرد و یادآور شد: در استانی با چهار هزار واحد صنعتی، باید برنامه‌ای اجرا شود تا در سال آینده تعداد بیشتری از واحدها شایسته تقدیر باشند.

انصاری، بر ضرورت تحول فرهنگی و اجتماعی در حوزه استاندارد تاکید کرده و گفت: باید فرهنگ مطالبه‌گری کیفیت در میان مردم نهادینه شود و این موضوع به صورت جهادی پیگیری شود.