شناسهٔ خبر: 75680874 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

روسیه: اقدامات آمریکا در نزدیکی ونزوئلا فضایی از تنش فزاینده ایجاد می‌کند

معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو در تماس نزدیک با کاراکاس است و تمام کانال‌های ارتباطی میان ۲ کشور باز و فعال باقی مانده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که مسکو در تماس مستمر با کاراکاس است و همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مختلف ادامه دارد.

ریابکوف در گفت‌وگو با خبرنگاران و در پاسخ به پرسشی درباره احتمال درخواست کمک از سوی کاراکاس در پی تشدید تنش‌ها در منطقه کارائیب گفت: «ما در تماس نزدیک با کاراکاس هستیم. کارشناسان ما در نهادهای مختلف در زمینه همکاری‌های دوجانبه فعالیت دارند و تمامی کانال‌های ارتباطی میان ۲ کشور باز است.»

او افزود که روسیه در این موضوع با ونزوئلا همبستگی دارد و تصریح کرد: «اقدامات ایالات متحده در نزدیکی ونزوئلا فضایی از تنش فزاینده ایجاد می‌کند. ما بر این باوریم که استقرار غیرموجه نیروهای آمریکایی در جنوب کارائیب نه‌تنها موجب افزایش تنش شده، بلکه هیچ‌کس جز خود ایالات متحده مسئول این وضعیت نیست.»

ریابکوف همچنین در اظهارات جداگانه‌ای گفت تماس‌هایی میان روسیه و ایالات متحده در جریان است و مسائل امنیتی در محور این گفت‌وگوها قرار دارد.

انتهای پیام