شناسهٔ خبر: 75680365 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مازندران به دستگاه تصویربرداری پیشرفته تشخیص تومورهای سرطانی مجهز شد

ساری- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار اینکه پیشرفت‌های تشخیصی و درمانی پزشکی در سال‌های اخیر با بکارگیری تجهیزات نوین سرعت زیادی گرفته است، گفت: برای نخستین بار دستگاه «پت اسکن» (توموگرافی تابش پوزیترون) به عنوان روش تصویربرداری پیشرفته که به پزشکان برای تشخیص منشا اصلی بیماری‌هایی از جمله سرطان، مشکلات مغزی و قلبی کمک می‌کند، وارد ساری شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد سخایی امروز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران گفت :امروزه رادیولوژی از صرف کاربرد تشخیصی در پزشکی به کاربرد تشخیصی درمانی تبدیل شد، یعنی رادیولوژی مداخله‌ای به رشته فوق تخصصی تغییر پیدا کرده است.

وی توضیح داد: در حال حاضر شیمی درمانی داخل احشا بدن را داریم که اثربخشی بالایی دارد، درمان موضعی توده‌های کبدی، ریوی، استخوان وغیره که در استان به وسیله رادیولوژی قابل انجام است.

وی با بیان این که پت اسکن تکنولوژی جدید مختص بیماران سرطانی است که استان‌های شمالی فاقد این دستگاه پیشرفته است، گفت: این دستگاه با کاربرد تشخیصی می تواند برای مردم این خطه امید آفرین باشد.

مازندران به دستگاه تصویربرداری پیشرفته تشخیص تومورهای سرطانی مجهز شد

سخایی که رئیس انجمن رادیولوژی مازندران نیز است، به فعالیت ۶۵۰ کارشناس رادیولوژی و حدود ۱۵۰ همکار رادیولوژیست در استان اشار کرد و بیان داشت: پت اسکن با سرمایه گذاری ۲۲ میلیارد تومانی در مرحله نصب است و از آن جایی که عملیات نرم‌افزاری آن زمان بر است پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال را اندازی شود.

وی خاطر نشان کرد: انجمن رادیولوژی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران هماهنگی مطلوبی دارد و در همکاران رادیو لوژیست در شرایط مختلف همکاری لاز را دارند و مراکزی که نیاز به پوشش رادیولوژیست باشد، همکاران به خوبی پوشش می‌دهند.