شناسهٔ خبر: 75673458 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

پوتین: موشک «بوروستنیک» فراتر از تمام سامانه‌های موشکی جهان است

رئیس‌جمهور روسیه با تأکید بر پیشرفت‌های راهبردی کشورش اعلام کرد موشک اتمی«بوروستنیک» بردی فراتر از تمامی سامانه‌های موشکی جهان دارد و در آینده با قابلیت ابرصوت وارد خدمت خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش تسنیم، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه سه شنبه شب اعلام کرد که موشک اتمی «بوروستنیک» دارای بردی فراتر از تمامی سامانه‌های موشکی شناخته‌شده در جهان است و نسل جدید تسلیحات راهبردی روسیه با فناوری پیشران اتمی توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پوتین درباره برنامه‌های تسلیحاتی کشورش گفت: موشک اتمی بوروستنیک از نظر برد و توانایی، فراتر از تمام سامانه‌های موشکی موجود در جهان است و در آینده با قابلیت ابرصوت وارد خدمت خواهد شد.

پوتین توضیح داد که نسل‌های جدید تسلیحات راهبردی روسیه با استفاده از سامانه‌های پیشران هسته‌ای** در حال توسعه هستند و فناوری‌های مرتبط با موشک‌های بوروستنیکو زیردریایی بدون‌سرنشین «پوسایدون» حتی می‌تواند در پروژه‌های فضایی، از جمله ساخت یک ایستگاه پیشرفته در کره ماه، به کار گرفته شود.

رئیس‌جمهور روسیه با تأکید بر اینکه مسکو قصد تهدید هیچ کشوری را ندارد، افزود: هدف ما تقویت قدرت بازدارندگی است تا امنیت ملی روسیه تضمین شود.

وی همچنین به برنامه موشک‌های قاره‌پیمای «سارمات» اشاره کرد و گفت این موشک‌ها در سال جاری وارد مرحله آزمایش عملیاتی خواهند شد و از سال آینده به طور کامل در عملیات رزمی به کار گرفته می‌شوند.