شناسهٔ خبر: 75670569 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بیانیه مشترک اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و سازمان امامیه پاکستان

۱۳ آبان نماد سلطه‌گری استکبار را در قلب تهران فرو ریخت

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و سازمان امامیه پاکستان در بیانیه مشترک به مناسبت ۱۳ آبان عنوان کردند: این روز، روزی است که طنین فریاد‌های دانشجویان انقلابی ایران، دیوار‌های سفارت آمریکا را لرزاند و نماد سلطه‌گری استکبار را در قلب تهران فرو ریخت،

صاحب‌خبر -
۱۳ آبان نماد سلطه‌گری استکبار را در قلب تهران فرو ریخت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن این بیانیه مشترک به شرح ذیل است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ مَکَرُوا وَ مَکَرَ اللّهُ وَ اللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِین»

در آستانه ۱۳ آبان، روزی که طنین فریاد‌های دانشجویان انقلابی ایران، دیوار‌های سفارت آمریکا را لرزاند و نماد سلطه‌گری استکبار را در قلب تهران فرو ریخت، ما، جامعه اسلامی دانشجویان ایران وسازمان امامیه پاکستان، با هم‌صدایی و هم‌دلی، این روز را گرامی می‌داریم.

۱۳ آبان، تنها یک واقعه تاریخی نیست؛ بلکه نقطه‌ی عطفی در مبارزه جهانی علیه استعمار، صهیونیسم و امپریالیسم است. تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، نه یک حرکت محلی، بلکه آغاز موجی جهانی از بیداری اسلامی بود که امروز در خیابان‌های غزه، در کوچه‌های صنعا، در سنگر‌های جنوب لبنان و در قلب‌های آزادگان کشمیر و بلوچستان پژواک یافته است.

اگر انقلاب اسلامی ایران، طاغوت داخلی را در هم شکست و سلطه خارجی را به چالش کشید، امروز انقلاب سوم، با محوریت اخراج کامل آمریکا و رژیم صهیونیستی از منطقه، در حال شکل‌گیری است. این انقلاب، نه تنها متعلق به ایران، بلکه متعلق به همه ملت‌های مظلوم و مقاوم جهان است.

ما دانشجویان مسلمان، با الهام از مکتب امام خمینی (ره) و شهدای مقاومت، اعلام می‌داریم که هرگونه سازش با رژیمی که دستش به خون کودکان غزه، زنان فلسطینی، و شهدای مقاومت آغشته است، نه مشروع است و نه اخلاقی. این مذاکره، خیانت به خون شهید قاسم سلیمانی، شهید سید عباس موسوی، شهید محمد علی نقوی و هزاران شهید راه حق در ایران، پاکستان، فلسطین و لبنان است.

رژیم آمریکا، نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان اسلام، جنایات بی‌شماری مرتکب شده است؛ از کودتای ۲۸ مرداد تا حمایت از رژیم بعث عراق، از تحریم‌های اقتصادی تا تجهیز رژیم صهیونیستی در قتل‌عام مردم غزه. این رژیم، امروز نیز با حمایت بی‌قید و شرط از جنایات اسرائیل در غزه، چهره واقعی خود را به جهانیان نشان داده است.

۱۳ آبان، چراغ راهی است برای همه دانشجویان و جوانان مسلمان در سراسر جهان؛ چراغی که مسیر مقاومت، بیداری و ایستادگی را روشن می‌سازد. ما، دانشجویان ایران و پاکستان، با ایمان به وعده الهی، در کنار ملت مظلوم فلسطین، یمن، سوریه، بحرین و کشمیر ایستاده‌ایم و از جبهه مقاومت همچون گوهر گران‌بهایی محافظت خواهیم کرد.

ما اعلام می‌داریم که در برابر استکبار جهانی، از هیچ قدرتی هراس نداریم و در راه دفاع از حق، از هیچ ملاحظه‌ای پیروی نخواهیم کرد. اتحاد جوانان مسلمان، امروز بیش از هر زمان دیگری، می‌تواند معادلات جهانی را دگرگون سازد.

والسلام علی من اتبع الهدی