به گزارش ایرنا؛ شهید والامقام «عبدالله فیض جانی» در سال ۱۳۴۱ در خانوادهای متدین در شهر کرمانشاه به دنیا آمد.
او در دوران دبیرستان به صفوف مبارزان علیه رژیم طاغوت پیوست و با ارادهای راسخ نفرت خود را از ظلم و ستم نشان داد.
این شهید والامقام ۶ آبان سال ۵۷ زمانی به پیروی از امام خمینی (ره) در راهپیمایی علیه شاه شرکت کرد؛ در تیراندازی نیروهای رژیم طاغوت گلولهای به سینه این مبارز شهید اصابت می کند و به درجه رفیع شهادت نائل آمد و روح ملکوتیش به اعلی پر کشید.
شهید عبدالله فیض جانی در تاریخ ۶ آبان ۱۳۵۷ به شهادت رسید و پیکر مطهرش در مزار شهدای باغ فردوس به خاک سپرده شد.
کرمانشاه ۹۸۰۰ شهید تقدیم دفاع از میهن کرده است
به گزارش ایرنا؛ کرمانشاه در طول هشت سال دفاع مقدس بیش از ۳۰ هزار ایثارگر تقدیم میهن کرد؛ از جمله ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و یک هزار و ۷۵۰ آزاده.
زنان این دیار نیز دوشادوش مردان ایستادند؛ با یک هزار و ۱۳ شهیده و یک هزار و ۵۵۰ بانوی جانباز، کرمانشاه رتبه نخست زنان جانباز و دومین استان کشور از نظر شمار زنان شهیده را به خود اختصاص داده است. آنان نه تنها در میدان جنگ، بلکه در پشت جبههها، در پشتیبانی، امداد، تدارکات و مدیریت خانوادهها، ستون استوار مقاومت بودند.
از مجموع بیش از ۲۷ عملیات نظامی در دوران دفاع مقدس، نامهایی چون بازیدراز، تنگ حاجیان، محمد رسولالله، والفجر ۱۰، مطلعالفجر و بهویژه مرصاد در تاریخ این استان حک شدهاند. مرصاد نقطه پایانی جنگ بود؛ جایی که منافقین در خاک کرمانشاه زمینگیر شدند و مقاومت مردم این خطه مهر پایانی بر هشت سال جنگ تحمیلی زد.
اما این پایان ماجرا نبود. کرمانشاهیان بعد از دفاع مقدس نیز در مسیر مقاومت باقی ماندند. در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، این استان با تقدیم ۶۶ شهید و ۵۳۲ مجروح، پس از تهران بیشترین تلفات را متحمل شد و بار دیگر نشان داد که مردم کرمانشاه راه ایستادگی و پایداری را هرگز فراموش نکردهاند.