به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سعدی نقشبندی با تأکید بر اهمیت بهکارگیری روشهای علمی در حوزه دامپروری اظهار کرد: در راستای ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز، دورههای آموزشی تخصصی در زمینه مدیریت فحلی و بهبود تولید دام بهصورت عملی و کاربردی برای بهرهبرداران برگزار میشود.
وی با اشاره به تأثیر افزایش تعداد زایشها، چندقلوزایی و بهبود فحلی در دامهای سبک افزود: استفاده از این روشها از راهکارهای مؤثر در توسعه تولید و حمایت از دامداران است و سازمان جهاد کشاورزی با اجرای برنامههای هدفمند، زمینه پشتیبانی و توانمندسازی تولیدکنندگان را فراهم کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از اجرای طرح همزمانسازی فحلی با هدف بهبود کیفیت تولید، کاهش فاصله زایشها و تولید برههای همسن خبر داد و تصریح کرد: اجرای این طرح موجب بهبود مدیریت تغذیه و نگهداری برهها و میشها خواهد شد.
نقشبندی افزایش نرخ برهزایی، امکان برنامهریزی برای جفتگیری کنترلشده، تولید برههای همسن برای پرواربندی و تأمین گوشت در دورههای کمبود عرضه را از مهمترین مزایای اجرای این طرح دانست.