شناسهٔ خبر: 75664609 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

حادثه نشت گاز کلر در پتروشیمی اروند تحت کنترل است

برنا - گروه اقتصادی؛ سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از نشت محدود گاز کلر در یکی از واحدهای پتروشیمی اروند خبر داد و گفت: شرایط تحت کنترل قرار دارد. برنا - گروه اقتصادی؛ سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از نشت محدود گاز کلر در یکی از واحدهای پتروشیمی اروند خبر داد و گفت: شرایط تحت کنترل قرار دارد.

صاحب‌خبر -

سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اعلام کرد: صبح امروز سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ رأس ساعت ٧: ٠٣ نشت محدود گاز کلر در یکی از خطوط فرایندی شرکت پتروشیمی اروند به ایستگاه مرکزی ایمنی و آتش نشانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اطلاع داده شد که بلافاصله با اقدام سریع تیم‌های عملیاتی ایمنی و آتش‌نشانی، محل حادثه مهار و وضعیت تحت کنترل قرار گرفت.

وی افزود: در پی این حادثه تعدادی از کارکنان دچار مصدومیت سطحی شدند که بلافاصله جهت بررسی و درمان به مرکز درمانی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی منتقل شدند و ۳ نفر نیز به بیمارستان نفت اعزام شدند.

سخنگوی شرایط اضطراری خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط تحت کنترل است و ضمن آرزوی سلامتی برای مصدومین این حادثه به اطلاع می‌رساند خوشبختانه خللی در روند تولید شرکت مذکور ایجاد نشده است و اطلاعات تکمیلی اطلاع رسانی خواهد شد.

شایان ذکر است، این نشت به دلیل همجواری با شرکت پتروشیمی رجال، به بخشی از این مجتمع سرایت کرده و شرایط در پتروشیمی رجال نیز تحت کنترل قرار دارد و خللی در تولید پتروشیمی رجال ایجاد نشده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: