شناسهٔ خبر: 75662176 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مصاف انتقامی تاج‌الدینوف با آذرپیرا در ریاض؛ غول بحرینی با مصدومیت می‌آید؟

باوجودی که پیش از این بحرینی‌ها گفته بودند به دلیل آسیب‌دیدگی اخمد تاج‌الدینوف، احتمال حضور او در بازی‌های کشور‌های اسلامی بسیار کم است، نام این کشتی‌گیر روس‌تبار در لیست آنها دیده می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، رقابت‌های کشتی همبستگی کشور‌های اسلامی طی ۴ روز ۲۷ تا ۳۰ آبان ماه در شهر ریاض عربستان برگزار می‌شود.

طبق لیست اعلام شده از سوی بحرینی‌ها برای شرکت در این رقابت‌ها، ترکیب این تیم در مسابقات کشور‌های اسلامی را علی‌بیگ علی‌بیگوف در ۶۵ کیلو، ماگومدرسول اصلویف در ۷۴ کیلو، خیدیر سیف‌الدینوف در ۸۶ کیلو، اخمد تاج‌الدینوف در ۹۷ کیلو و شامیل شریپوف در ۱۲۵ کیلوگرم تشکیل می‌دهند.
نام تاج‌الدینوف در حالی از سوی بحرینی‌ها برای شرکت در این رقابت‌ها اعلام شده که پیش از این آنها گفته بودند این کشتی‌گیر به دلیل آسیب‌دیدگی کتف و دنده غایب این رقابت‌هاست.

تاج‌الدینوف که دو نشان طلای وزن ۹۷ کیلوگرم جهان و المپیک را در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ به دست آورد، درحالیکه بعد از المپیک کتفش را جراحی کرده بود، در جهانی زاگرب به امیرعلی آذرپیرا در نیمه‌نهایی باخت و نشان برنز مسابقات را به خود اختصاص داد.

این دو کشتی‌گیر در رقابت‌های المپیک و جهانی ۲۰۲۵ با هم مبارزه کردند که در پاریس تاج‌الدینوف باوجودی که ۳-صفر از آذرپیرا عقب افتاده بود، این کشتی را ۴-۳ به سود خود تمام کرد، اما در جهانی اخیر، این آذرپیرا بود که حریف روس‌تبارش را شکست داد؛ بنابراین با حضور اخمد تاج‌الدینوف در ریاض، مصاف انتقامی این کشتی‌گیر با امیرعلی آذرپیرا اتفاق خواهد افتاد و با توجه به رنک کشتی‌گیران که احتمالا در قرعه‌کشی مد نظر قرار بگیرد –هرچند این رقابت‌ها در تقویم اتحادیه جهانی نیست-، اما به نظر می‌رسد مصاف بعدی آنها در فینال رقابت‌ها باشد.

انتهای پیام/