شناسهٔ خبر: 75655803 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

تربیت دانش‌آموز شوخی‌بردار نیست / برخورد آموزش و پرورش با برگزاری جشن‌های نامتعارف در مهدکودک‌ها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در صورت برگزاری مراسم‌هایی مانند جشن «هالووین» که مغایر با فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و ایرانی است، با مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی‌ها متخلف برخورد قانونی می شود.

صاحب‌خبر -

مراسم هالووین مراسم غربی است که افراد با لباس‌های خاص و وحشتناک در این مراسم حاضر می‌شوند که این مراسم در ایران توسط بلاگرهای فضای مجازی برگزار میشود که این موضوع باعث رواج این مراسم شده است. برخی از خانواده و دانش آموزان به مراسم هالووین علاقه‌مند هستند تا در این مراسم شرکت کنند، در حالی که این مراسم با ارزش‌های دینی و هویت ایرانی ما در تناقض است.

مراسم هالووین در ۳۱ اکتبر برگزار می‌شود و فیلم‌ها و ویدیوهایی از برگزاری این مراسم در برخی از مهدکودک‌ها و پیش دبستانی‌ها منتشر شده است.

علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش، درباره برگزاری مراسم جشن‌های هالووین در برخی مهدکودک‌ها و پیش دبستانی‌ها اظهار کرد: اگر مراکز آموزشی اعم از مهدکودک‌ها، پیش‌دبستانی‌ها یا مدارس، شئون تربیتی، دینی و اخلاق حرفه‌ای را رعایت نکنند، آموزش و پرورش با آنان برخورد قانونی خواهد کرد و در صورت لزوم مجوز آن ها لغو می‌شود.

وی ادامه داد: تربیت دانش‌آموز شوخی‌بردار نیست. از همه مدیران مدارس دولتی و غیردولتی و مسئولان مراکز پیش‌دبستانی انتظار داریم که شئون فرهنگی را در شأن مردم شریف ایران رعایت کنند. ملت ما دارای فرهنگی غنی و ریشه‌دار و وارث تمدن شرقی و دینی کهن است. دین مبین اسلام نیز دین رسمی کشور ماست و حفظ حرمت و شأن تربیتی دانش‌آموزان برای آموزش و پرورش بسیار مهم است. هر موردی که مغایر با این اصول باشد و در حوزه نظارتی آموزش و پرورش قرار گیرد، با آن برخورد قانونی و قاطع خواهد شد.