شناسهٔ خبر: 75650139 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آغاز فاز جدید ساماندهی صنوف دروازه کازرون

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز، از آغاز فاز جدید ساماندهی صنوف دروازه کازرون خبر داد و به تشریح روند تغییر کاربری و فک پلمپ صنوف در محدوده این دروازه اشاره کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سجاد خلیلی از آغاز فرآیند رسمی بررسی و صدور مجوزهای تغییر کاربری و فک پلمب برای صنوف محدوده دروازه کازرون، ویژه مالکان و مستأجران، خبر داد و اظهارداشت: این اقدام با هدف اجرای طرح ساماندهی فعالیت‌های صنفی و رفع مشکلات زیست‌محیطی، بهداشتی و ترافیکی این محدوده در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طرح ساماندهی صنوف دروازه کازرون از سال‌ها پیش در دستور کار شهرداری قرار داشت، افزود: به‌دلیل مزاحمت‌های شغلی، آلودگی‌های زیست‌محیطی و بهداشتی و ایجاد اختلال در تردد شهری، شهرداری شیراز با همکاری اتاق اصناف مرکز استان فارس، اداره اماکن و نیروی انتظامی استان، بر اساس تصمیمات کلان مدیریت شهری، نسبت به اجرای طرح پلمب صنوف مزاحم اقدام کرد. این طرح در 7 مهرماه امسال اجرا شد و طی آن، صنوف مرتبط در محدوده دروازه کازرون پلمب شود.

به گفته خلیلی، یکی از مهم‌ترین درخواست‌های مالکان این محدوده پس ازاجرای طرح ساماندهی، امکان بازگشایی و فک پلمب جهت فرآیند تغییر کاربری واحدهایصنفی به مشاغلی غیر از صنوف گوشت، مرغ، ماهی، میوه و تره‌بار، بر اساس طرح ساماندهی صنوف دروازه کازرون بوده است. بر همین اساس و با استناد به تصمیماتکمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، کمیته‌ای متشکل از نمایندگان سازمان ساماندهی مشاغل شهری، اتاق اصناف مرکز استان فارس، منطقه تاریخی و فرهنگی و اتحادیه‌های مربوطه تشکیل شد تا بررسی درخواست‌ها و صدورمجوز بازگشایی بر مبنای مدارک مثبته انجام شود. 

وی ادامه داد: پس از پرونده‌ها، بررسی مدارک در کارگروه مشترک در دو مرحله انجام خواهد شد؛ پرونده‌هایی که تا تاریخ 10 آبان 1404 تشکیل شده باشند، در جلسه 12 آبان بررسی می‌شوند و سایر پرونده‌ها تا 9 آذر 1404 مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

خلیلی تصریح کرد: پس از تأیید در کارگروه، مجوز فک پلمب با نظارت شهرداری منطقه 8 و با حضور کارشناسان سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی، اداره اماکن و اتاق اصناف اجرا خواهد شد.

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری همچنین از برگزاری نشست‌های مشترک با رئیس شورای شهر، رئیس کمیسیون سلامت شورا و مدیران شهرداری در هفته گذشته خبر داد و گفت: به‌منظور اطلاع‌رسانی دقیق، بنرها و اطلاعیه‌هایی در محدوده دروازه کازرون، پل هوایی و مجتمع‌های اطراف نصب شده است تا مالکان از مهلت قانونی و مدارک لازم آگاه شوند.

خلیلی در پایان تأکید کرد: صدور مجوز فک پلمب صنوف صرفاً برای واحدهایی انجام می‌شود که تعهدنامه محضری خود را ارائه داده باشند و پس از بازگشایی در صورت عدم پایبندی به تعهدات محضری یا تخطی از ضوابط تعیین‌شده، تمامی مجوزهای صادرشده باطل و واحدها مجددا پلمب خواهند شد.

وی هدف نهایی اینطرح را ایجاد نظم شهری، ارتقای سلامت عمومی و کاهش آلودگی‌های محیطی و بصری عنوان کرد و افزود: اجرای طرح ساماندهی صنوف دروازه کازرون گامی مؤثر در بهبود کیفیت زندگی شهروندان شیرازی است.

انتهای پیام/424.